Mejk-ap trikovi za devojke sa spuštenim kapcima

Ispod obrva uvek treba naneti malo hajlajtera ili svetlucave bele ili bež senke...

Izvor: B92

Subota, 13.09.2014.

13:12

Default images

Nesrećna si zbog spuštenih kapaka? Zašto!? Pa imaju ih i Rejčel Bilson, Blejk Livli i Kejt Mos, vrhunske lepotice sa zavidnim karijerama.

Kod spuštenih kapaka važno je samo naučiti dobre tehnike šminkanja i samopouzdano nositi svoj mali nedostatak kao pravu vrlinu!

Evo nekoliko trikova za devojke sa spuštenim kapcima!

Šminkanje uvek započnite svetlom senkom. Nanesite je preko celog kapka, sve do obrva.

U pregibu kapka koristite tamnije nijanse, najbolje u mat varijanti. Nemojte da koristite crnu boju jer će vašem licu dati previše dramatičan efekat, već birajte smeđe, sive, ljubičaste i zelenkaste nijanse.

Ispod obrva uvijek nanesite malo hajlajtera ili svetlucave bele ili bež senke. Zapamtite, ono što želite da postignete je utisak da je područje kapka veće.

Nabavite kvalitetan tuš

Devojkama sa spuštenim kapcima tuš se često preliva i precrtava pa je važno da nabavite kvalitetnu verziju koja će stajati na mestu.

Dobra maskara je ključ

Dugačke i guste trepavice odlično će izgledati i vizualno "otvoriti" oči. Nabavite dobru maskaru ili razmislite o ugradnji veštačkih trepavica.

Izvor: index.hr
Foto: keakguru/FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: