Šta nikako ne treba reći dami s velikim grudima?

Saznajte koje komentare dame s velikim grudima nikako ne vole da čuju...

Izvor: B92

Petak, 05.09.2014.

15:44

Default images

"Imaš velike grudi."

Zaista? Kako je samo moglo da prođe toliko vremena, a da dama kojoj ste uputili komentar to ne primeti?! Sreća pa ste joj vi rekli!

"Da li često imaš bolove u leđima?"

Nadamo se da ovo pitanje postavljate jer ste i inače zabrinuti za zdravstveno stanje svih ljudi, ne samo dama sa velikim grudima. Da li to znači da biste im rado pružili masažu? Ako već toliko brinete, najbolje bi bilo da im uplatite termin kod profesionalnih masera.

"Treba skroz da se ispraviš."

Damama sa velikim grudima često je neprijatno da se isprave, što zbog neumesnih komentara, što zbog toga što im velike grudi smetaju tokom aktivnosti koje ne predstavljaju nikakav problem ženama sa manjim grudima.

"Da li padaju na stranu kada ležiš?"

S obzirom na to da su prirodne i da živimo u svetu na koji utiče zakon gravitacije, odgovor na ovo neumesno pitanje je i više nego očigledan.

"Zašto nemaš i veliku zadnjicu?"

Zašto bi vam bilo koja žena odgovorila na ovo pitanje? Genetika je genetika, niko nema kontrolu nad time kako će izgledati.

"Što ti je dobra majčica!" [obraćajući se direktno grudima].

Ovu rečenicu izgovaraju prilično nemaštoviti muškarci, misleći da na vrlo originalan način dami stavljaju na znanje šta zaista misle. Takvim muškarcima ova rečenica takođe je izgovor da pilje u grudi, što će dama svakako primetiti. Svaki. Put.

"Izgledaš kao Sofija Vergara."

Iako je toliko očigledno da ne postoji apsolutno nikakva sličnost između poznate holivudske glumice i dame kojoj ste uputili kompliment.

"Kladim se da te na aerodromu stalno pretresaju."

Veoma cenimo “originalan” način kojim pokušavate da ukažete na to kako biste dotičnu damu vrlo rado pretresli.

"Preferiram dame sa velikom zadnjicom."

Bilo da je u pitanju brutalna iskrenost ili šala, dame sa velikim grudima ovo ne vole nikako da čuju.

"Verovatno mrziš trčanje."

Zapravo, mnoge žene sa velikim grudima vole trčanje! I to zahvaljujući sve naprednijim tehnologijama za izradu sportskog donjeg veša. Jedino što ove dame ne vole u vezi trčanja su komentari mušakaraca pored kojih prolaze.

"Da sam ti, igrao bih se ceo dan sa svojim grudima."

Zaista? Garantujemo da bi vam to u jednom trenutku dosadilo i da biste shvatili da morate da izađete napolje. A onda shvatili da ste muškarac koji je nekim slučajem došao do para grudi i napisali novelu o tome kako je teško biti prihvaćen u svetu.

Foto: marin/FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: