Na koje sve načine možete ukloniti dlačice s lica?

Dlačice na licu mogu biti izuzetno iritantne, pogotovo one jače i tamnije. Evo pregleda različitih vrsta tretmana, a vaše je da odlučite koji najviše odgovara vašim mogućnostima.

Izvor: B92

Subota, 16.08.2014.

12:09

Default images

Depilacija

Ova metoda brza je i jeftina, i ne tako bolna jer su u pitanju manje površine. Možete zakazati tretman u salonu lepote, ili kupiti neki od proizvoda za kućnu upotrebu.

Laser

Laserski tretman je dobra opcija ako želite trajnije rezultate. Iako nije najjeftiniji metod, itekako će se isplatiti. Ova vrsta tretmana najefikasnija je kod ljudi sa svetlom kožom i tamnim dlačicama, tako da nije najpogodnija za svakoga.

Fotoepilacija

Ovo je najbolji izbor za žene sa tamnijom kožom i svetlijim dlačicama. Iako je skupa metoda, vrlo je dugotrajna. Dlačice će ili zauvek nestati, ili postati znatno tanje. Možete čak kupiti i mašinu i obavljati tretmane kod kuće.

Krema za depilaciju

Ako želite brz i jeftin metod koji je pogodan za kućnu upotrebu, onda je krema pravi izbor za vas. Nažalost, rezultati nisu dugoročni pa je potrebno ponavljati tretmane.

Čupanje

Ukoliko imate par dlačica koje štrče, najbolje je počupati ih pincetom.

Eelektroliza

Ova tehnika apsolutno je trajna – dlačice neće ponovo izrasti, ali tretmani traju izuzetno dugo i mogu biti bolni. Ipak, ovo je najefikasni metod uklanjanja dlačica.

Foto: marin/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: