Ovi delovi ženskog tela dovode muškarce do ludila

Iako žene uglavnom misle da moraju da izgledaju savršeno kako bi se dopale svom muškarcu, istina je drugačija. Na ove delove ženskog tela muškarci otkidaju svaki put.

Izvor: 24sata.rs

Četvrtak, 14.08.2014.

13:50

Default images

1. Usne

Ima li potrebe da objašnjavamo zašto on voli vaše usne? Onaj momenat kada mu se približavate da ga poljubite, a on vam gleda u usne izludi svakog muškarca.

2. Oči

Muškarci kažu da ima nešto hipnotišuće kada ih zgodna žena gleda direktno u oči kroz gužvu na žurci, poslu... Kada pričamo o ljubavi na prvi pogled - oči igraju najveću ulogu.

3. Kosa

Jedna od prvih stvari koje muškarac primećuje na ženi je njena kosa. Zbog toga uvek imajte čistu i negovanu kosu.

4. Noge

Zgodne noge izluđuju svakog muškarca. Lepo oblikovane, čak i kada se samo naziru ispod pantalona, uvek privlače pogled. O golim nogama da ni ne pričamo.

5. Stomak

Ženski stomačić je muškarcima užasno seksi. Oni obožavaju kada vam se majica malo podigne dok pokušavate da dohvatite nešto sa visoke police pa vam tada vide stomačić.

6. Leđa

Ženska leđa su jako seksi. Muškarci obožavaju kada žene obuku haljinu bez leđa, još ako im tako stavite do znanja da na sebi nemate ni brushalter, njihovom oduševljenju nema kraja.

Izvor: 24sata
Foto: patrisy/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: