Super žena vam poklanja Dahlia kupke za tuširanje

Super žena poklanja kozmetičke proizvode Dahlia.Prvih šest čitateljki koje pošalju mejl "Dahlia" sa imenom, prezimenom, adresom i brojem telefona na superzena@b92.net. dobiće kozmetičke proizvode ove kuće.

Izvor: B92

Sreda, 06.08.2014.

15:37

Default images

Koža meka kao pamuk

Dahlia predstavlja novi Cotton Flower gel za tuširanje iz linije Natural & Care. Formulacija bogata ekstraktom cveta nordijskog pamuka donosi novo iskustvo nežne čistoće i blag, senzualan miris.

Ekstrakt cveta nordijskog pamuka pruža koži detoksikaciju, zaštitu i remineralizaciju. Delikatnoj koži daje osećaj umirenja i mekoće. Obogaćen je i gliceril oleatom, supstancom koja se nalazi u dragocenim prirodnim uljima, a koja pomaže hidrataciju kože i sprečava njeno isušivanje. Ovaj sastojak štiti lipidnu barijeru kože, sprečava gubitak vlage i održava njenu elastičnost. Lagana i svilenkasta pena obavija celo telo u fini oblak svežine, čiji će miris ostaviti dugotrajan trag na koži nakon kupanja.

Opustite se i razmazite

Pripremite sebi mirišljavu i relaksirajuću kupku sa zlatnim česticama iz Golden Dust limitirane serije. Napunite kadu toplom vodom, napravite mnogo mirišljave pene i zaronite u penušavi oblak zlatnog sjaja. Senzualni miris francuskog parfema ispuniće vaše pore zavodljivošću. Nakon kupke, na još vlažnu kožu namažite losion za telo sa zlatnim česticama - svetlucava aura će sigurno privlačiti poglede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: