Evo šta bi žene žrtvovale zarad bikini tela

Nedavno istraživanje je pokazalo da bi žene batalile seks ukoliko je to potrebno da bi imale savršenu liniju u letnjoj sezoni.

Izvor: Super žena

Ponedeljak, 07.07.2014.

16:08

Default images

Rezultati jednog američkog istraživanja pokazuju da žene osećaju veliki pritisak da smršaju i dovedu telo u formu za leto, pa su tako spremne i na neke nepopularne mere.

Takođe je 60 odsto žena reklo da ide na dijetu, a 22 odsto izbacuje ugljenehidrate samo kako bi što bolje izgledale u kupaćem kostimu.

Zanimljivo je da je više od polovine žena, tačnije 68 odsto izjavilo da bi se odreklo seksa na mesec dana ako bi to značilo da će imati savršeno telo.

Skoro 50 odsto žena je reklo da se oseća nesigurno zbog stomaka dok 30 odsto brinu njihove butine, a najprijatnije se osećaju u prisustvu prijatelja ili jače polovine.

foto: marin/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: