Prirodna kupka za sjajnu i blistavu kožu

Prirodna kupka uvek je najbolji izbor kad je u pitanju nega kože, jer ćete na taj način pravo iz prirode dobiti sve što vam je potrebno kako bi vam koža bila blistava, sjajna i čista, a da ne govorimo o efektu na vaš novčanik.

Izvor: B92

Utorak, 27.05.2014.

16:26

Default images

Donosimo vam jednostavan recept za prirodnu kupku od mleka i ovsa, koja uz još par sastojaka može koži izbrisati godine i stres nakon samo jednog kupanja.

Sastojci:

šoljica mleka u prahu
četvrtina šolje ovsenih pahuljica
pola šoljice mlevenih badema
kašičica kukuruznog brašna
kapsula vitamina E u ulju

Sve sastojke stavite u blender i dobro iseckajte, sve dok ne dobijete glatku masu. Spremite u teglu i držite u frižideru gde može stajati najmanje mesec dana dobro zatvorena.

Za jednu kupku u kadi biće vam potrebno pola šoljice ove čudesne mešavine koja će vašoj koži vratiti mladost.

Naime, mlečne kiseline ukloniće mrtve ćelije kože i učiniti je glatkom, posvetleti mrlje od starenja, a zobene pahuljice imaju protivupalno delovanje i uklanjaju tragove dehidracije s kože.

Kukuruzni šećer i vitamin E nahraniće kožu i dati joj elastičnost, tako da vaše sledeće kupanje ne bi smelo proći bez ove čudotvorne mešavine.

izvor i foto: metro-portal; stockimages/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: