Opasan trend: Sada možete da kupite "razmak među butinama"

Iako je takozvana rupa između butina (thing gap) odavno aktuelna, danas možete da "kupite" ovaj estetski trend.

Izvor: Super žena

Četvrtak, 24.04.2014.

11:59

Default images

Žene širom sveta postale su opsednute izgledom i vitkom linijom, te otuda i opasan trend izgleda butina. Traži se zapravo da vam se butine ne dodiruju sve do kolena, tako da je prazan prostor među butinama i više nego poželjan za savršen izgled.

Ovakav trend raste s godinama i pojavom društvenih mreža gde možete da vidite svakodnevno na hiljade slika gde devojke ponosno pokazuju svoje noge koje se dodiruju tek u kolenima.

Kako je ovaj trend postao globalan, jedna doktorka plastične hirurgije iz Kalifornije je odlučila da unovči ovu želju mnogih devojaka. Tako svojim klijentkinjama nudi hiruški tretman "CoolSculpting“ kojim se odstranjuje salo sa unutrašnje strane butina.

Iz klinike koja obavlja ovaj zahvat kažu kako mnoge žene koje vežbaju i paze na ishranu jednostavno ne mogu da se oslobode sala sa unutrašnje strane butina, a to je prva stvar koju bi menjale na svom telu.

Međutim, postoje brojne poznate dame na svetu koje nemaju toliko mršave butine, a važe sa seks simbole i širom sveta se slave njihove obline. Foto: marin/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: