Najbolji saveti za svakodnevnu negu

Pravilna svakodnevna nega osiguraće vam sve što priželjkujete – blistav ten, svež pogled i usne mekane poput pamuka. Donosimo vam jednostavne savete koji će obogatiti vašu rutinu nege i obezbediti vam najbolje rezultate.

Izvor: B92

Subota, 05.04.2014.

15:11

Default images

Čišćenje

Prvo i najvažnije pravilo lepe kože je svakodnevno čišćenje. Izaberite proizvod za čišćenje koji odgovara vašem tipu kože i redovno ga koristite.

UV zaštita

Korištenje proizvoda za zaštitu od štetnih sunčevih zraka obavezno je bez obzira na godišnje doba. Pre izlaska obavezno nanesite kremu sa zaštitnim faktorom.

Hidratacija

Svakodnevno nanošenje hidratantne kreme je obavezno. Osim kreme, na kožu biste jednom sedmično obavezno trebali naneti i hranljivu hidratantnu masku.

Usne

Na usne svakodnevno nanosite balzam ili vazelin. Da bi bile što nežnije i mekše, jednom sedmično napravite piling kako biste sa usana uklonili izumrle ćelije i što bolje ih pripremili za upijanje hranljivih sastojaka iz balzama.

Oči

U krevet nikada ne odlazite našminkani. Šminku sa očiju skidajte posebno pažljivo kako ne biste oštetili trepavice. S vremena na vreme na oči stavite obloge. Da bi bile sveže i odmorne, najbolji izbor su vrećice zelenog čaja ili kamilice.

Izvor: Ljepota.ba
Foto: marin/FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: