Šta oblik usana govori o vama?

Mnogo je onih koji tvrde da oblik usana ukazuje na određene crte karaktera. Mala usta imaju velikodušne i dobroćudne osobe, a velika otkrivaju ambicioznu prirodu...

Izvor: novosti.rs

Ponedeljak, 02.12.2013.

15:21

Default images

Psiholozi smatraju da oblik i punoća usana, naravno onih koje vam je priroda podarila, ukazuju na određene crte karaktera. Stoga, ukoliko želite da saznate šta vaše usne poručuju o vama, uzmite ogledalo u šake i proverite koliko sebe zaista poznajete. I, dobro razmislite pre nego što se odlučite za estetsku promenu oblika usana!

Mala usta imaju velikodušne i dobroćudne osobe, a velika otkrivaju ambicioznu prirodu i osobu koja voli da zapoveda. Pune usne imaju senzibilne i emotivno nezrele osobe, dok se iza tankih "kriju" praktične osobe, ali nesigurne u sebe, pa i sa kompleksom niže vrednosti.

Najčešće je jedna usna izraženija, ako je to gornja, to ukazuje da je impulsivnost glavna karakterna crta. Izuzetno naglašenu donju usnu imaju zavodnici.

izvor: novosti

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: