Kako da podmladite grudi?

Nedavno sprovedeno istraživanje je pokazalo da grudi stare tri puta brže od ostatka tela. Međutim , to ne znači da se protiv toga ne možemo boriti. Sledeći saveti vam mogu pomoći u borbi da vaše grudi, kao i ostatak tela graciozno ostare.

Izvor: Super žena

Četvrtak, 24.10.2013.

12:13

Default images

1. Kreme i losioni

Koža oko grudi je tanka, često izložena sunčevim zracima i njoj se ne posvećuje toliko pažnje kada je nega u pitanju. Kupite neku kremu ili losion koju biste mazali i vodili više računa o grudima. Takođe se potrudite da unosite dosta vitamina C (dličan je sastojak za dekolte jer stvara kolagen ), B3 i A (dobar je za štetna dejstva sunca)

2. Položaj spavanja

Položaj spavanja može biti uzrok stvaranja bora na grudima. Ležanje na bokovima može da stvori vertikalne linije na dekolteu, naročito kod žena koje imaju veće grudi. Spavanje na leđima će pomoći u borbi protiv stvaranja bora, međutim, niko ne može da celu noć prespava na leđima, a da se nijednom ne okrene na bok.

3. Skakanje

Problem kod grudi je da iako podležu istim uzrocima starenja kao i ostatak tela, to su zapravo dve težine koje pridržava samo koža. Gravitacija može dosta uticati na dekolte, naročito kada ste napolju. Istraživanje jednog Univerziteta je dokazalo da čak i kada normalno hodate, grudi se pomeraju do trideset i tri odsto od svog normalnog položaja. Kada trčite, logično je da se pomeraju još više. Zato je veoma važno da nosite odgovarajući brus, naročito kada vežbate.

4. Nehiruški zahvati

Ne morate nužno ići pod skalpel kako biste podmladili ili učvrstili svoje grudi. Mnogi tretmani koji su se pokazali uspešnim u podmlađivanju lica, su efikasni i za grudi. Laserski tretman je dobra opcija za uklanjanje mrlja nastalih usled sunčanja, a i hemijski piling je dobar. Jedan od najnovijih tretmana je prikupljanje sala od pacijenta, naročito sa stomaka ili zadnjice i razlaganje na sitne čestice koji se potom ubrizgavaju u lice ili dekolte.

Foto: adamr/FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: