Zašto muškarci više vole žene s dugom kosom?

Iako je kratka kosa već duže vreme u trendu, muškarci će pre staviti prsten na ruku ženi sa dugom kosu, navodi se u rezultatima nove studije...

Izvor: B92

Nedelja, 19.05.2013.

09:30

Default images

Ispitanici, među kojima su i muškarci i žene odgovarali su na pitanja koje frizure najviše vole. Čak 74 odsto muškaraca smatra da su žene s dugom kosom najatraktivnije.

Takođe, kada su ih upitali da opišu top kvalitete koje treba da poseduje žena sa dugom kosom, oni su prvo naveli da bude seksi, zabavna, mlada i materijal za ženu.

Naravno poznato je da kosa oslikava našu ličnost (a kratka posebno zabavanu stranu), ali u studiji se navodi da mnogi faktori osim kose utiču na njegovo razmišljanje. Poenta je u idealu žene koji muškarci imaju u svojoj glavi.

Šta vi mislite - kratka ili duga kosa?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: