Uređenje doma

Ukrasite dom nalepnicama za zidove

Nalepnice za zidove su nov i moderan način ukrašavanja životnog prostora u domu ili kancelariji!

Sreda, 27.03.2013.

14:02

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Ukrasite dom nalepnicama za zidove Probajte da ukrasite svoj dom modernim nalepnicama ili stikerima za zid koji su trenutno najmoderniji oblik dekoracije enterijera samolepljivim motivima svih boja i oblika. Stikere mozete postaviti oko prekidaca, nalepiti na plocice, namestaj ili vrata. Zidni stikeri nisu namenjeni samo za zidove, jer motivi manjih dimenzija mogu da se iskoriste za laptop ili za mobilni telefon. Postavljanje dekor nalepnica je krajnje jednostavno, kao i njihovo skidanje, a mogu da se koriste vise puta. Nalepnice za zidove se proizvode u motivima razlicitih dimenzija, uz pomoc visoko kvalitetne stampe na samolepljivom vinilu u vec isecenom obliku, tako da vam ostaje samo da motiv odvojite od podloge i zalepite na zeljeno mesto. Postoje i stikeri namenjeni pre svega za staklo. Ova vrsta stikera nema lepak na poledjini, vec za podlogu prijanja statickim elektricitetom, te mogu da se postavljaju i skidaju vise puta. Mogu da se koriste za prozore, vitrine, ogledala, tus kabine i sl. Prozori u decjoj sobi su idealno mesto za ovu vrstu stikera. Mozete i sami da napravite stiker. Kupite samolepljive folije - tapete od kojih mozete da izrezete oblik po zelji i dobijete vas originalni stiker. Foto: Beta/AP Super zena Nalepnice za zidove su nov i moderan nacin ukrasavanja zivotnog prostora u domu ili kancelariji! Nalepnice za zidove su nov i moderan nacin ukrasavanja zivotnog prostora u domu ili kancelariji!

Probajte da ukrasite svoj dom modernim nalepnicama ili stikerima za zid koji su trenutno najmoderniji oblik dekoracije enterijera samolepljivim motivima svih boja i oblika. Stikere možete postaviti oko prekidača, nalepiti na pločice, nameštaj ili vrata.

Zidni stikeri nisu namenjeni samo za zidove, jer motivi manjih dimenzija mogu da se iskoriste za laptop ili za mobilni telefon.

Postavljanje dekor nalepnica je krajnje jednostavno, kao i njihovo skidanje, a mogu da se koriste više puta.

*ALT

Nalepnice za zidove se proizvode u motivima različitih dimenzija, uz pomoć visoko kvalitetne štampe na samolepljivom vinilu u već isečenom obliku, tako da vam ostaje samo da motiv odvojite od podloge i zalepite na željeno mesto.

Postoje i stikeri namenjeni pre svega za staklo. Ova vrsta stikera nema lepak na poleđini, već za podlogu prijanja statičkim elektricitetom, te mogu da se postavljaju i skidaju više puta. Mogu da se koriste za prozore, vitrine, ogledala, tuš kabine i sl. Prozori u dečjoj sobi su idealno mesto za ovu vrstu stikera.

Možete i sami da napravite stiker. Kupite samolepljive folije - tapete od kojih možete da izrežete oblik po želji i dobijete vaš originalni stiker.

Foto: Beta/AP

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.