Četvrtak, 24.07.2014.

16:06

Ovo vam niko neće reći: Loše strane veze s bogatim muškarcem

Izvor: Super žena

Ovo vam niko neæe reæi: Loše strane veze s bogatim muškarcem IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

46 Komentari

Sortiraj po:

dolari, marke, lire ti vire

pre 9 godina

Sve žene su sponzoruše onoliko koliko to mogu da budu. Koja ne nahvata sponzora okrece se "pravim vrednostima". To obično podrazumeva vezu sa nekim mučenikom za koga dotična ima plan da ga "preobrati" i načini profitabilnim.

oblačić

pre 9 godina

Hmm@isto se to ja pitam, delim mišljenje sto se tiče toga da oboje radimo i zaradjujemo za život; Pitam se zašto te savete slušamo neretko od svojih baka, komsinica, , sestara, , drugarica..da li se svaka razocarala toliko u ljubav :(

Lale Gator

pre 9 godina

@heh

Pa i sa zenama je posebna prica, neka devojka me gleda par minuta, odmerava, kako vi to kazete "mase repom", ja pridjem da se upoznamo a ona me nonsalantno odbije i pravi se naivna. Ne znam u cemu je fora ali tako nista nece postici. Jos da je samo jedna u pitanju nego.... I ja sam spreman da elaboriram sve aspekte sa strane muskaraca ali ne znam koliko je to pametno jer sam sve minuse podobijao a u stvari sam rekao istinu koju vi zene ocigledno ne mozete da shvatite jer ocigledno imate duple standarde. Nista vi niste bolje od nas.

heh

pre 9 godina

@Lale Gator
A to za odbijanje kada ti muskarac pridje je posebna prica, to cu jednom ovde elaborirati nasiroko. U sustini lakse mi je da ga odbijem odmah nego posle treceg izlaska ako vidim da mi ne odgovara jer su onda agresivni, napadaju i vredjaju kao "zavlacis ga"

Lale Gator

pre 9 godina

@heh

Pa to se moze reci i za vas zene, ganjate samo frajere/alfa muzjake koji vas koriste, pa ste onda pune prezira prema ostalim momcima koji ne izgledaju tako, odbijate ih tako socno kada vam pridju.

heh

pre 9 godina

@Lale Gator
Pa nije problem sto gledate sponzoruse vec sto ste puni prezira prema devojkama koje nisu vrhunski namontirane, onda besnite i na njih se istresate. Zato vas nece vise ni obicne, bolje im je kad su same, eto

Cinjenicno stanje

pre 9 godina

Lose je to sto mora da se smeska i na njegove glupe izvale kao da su duhovite. Da glumi orgazam i ne samo orgazam, da se odusevljava njegovom izgledu itd.
Privukla ga je onim sto jeste, a onda mora biti sve ono sto nije?
Povrsno gledano u glamuru i raskosi je, ali na to je lako navici se, vremenom sve to nista ne znaci, postaje vrednija jedna iskrena rec i osmeh.

Čonka

pre 9 godina

7. Ne možete imati, i jare i pare.
8. Bolje biti sretan, nego siromašan.
9. Bolje biti bogat, nego nesretan.
10. Bolje biti pametan, nego glup.
11. Bolje je glasati na izborima, nego ne glasati.
12. Bolje je imati redovan sex nego, čekati da uđemo u evropsku uniju.
13. Bolje je spokojno spavati, nego da te traže za ratne zločine.
14. Bolje je biti pošten Srbin, nego veliki Srbin i patriJota.

Hmm

pre 9 godina

Uvek sam mislila da je najbitnije naci coveka ,koji ce ti biti najbolji prijatelj,da se medjusobno postujete i naravno volite. Da svako za sebe zaradjuje dovoljno,da udruzite snage i jedno drugo usrecujete ,a da jedan novcano ne zavisi od drugog. Volela bih da u buducnosti budem imucna(ko ne bi?),ali zelela bih sama da to steknem. Zbunjuje me reakcija starijih zena,moje majke,tetke,koje posle svega sto su prosle,meni kazu da su i one tako razmisljale,ali da je na kraju opet bolje naci nekoga ko ce tebe i tvoju decu moci da izdrzava i ispuni sve hirove,a ljubav je nebitna,jer ako nema novca ,nema ni srece . Da li se jos neko slaze s tim?

Lale Gator

pre 9 godina

Ne mogu da verujem sta vi zene pisete ovde. Pa sto mora da znaci da gledamo sponzorusu? Jednostavno gledamo njeno telo, kosu, lice, oci,.. kompletan izgled, a sad sto su takve sponzoruse je vec nesto drugo. A vi ne bi gledale nekog visokog, lepog, zgodnog i zategnutog frajera?

MARIJANA

pre 9 godina

Ma ne zanimaju me, ne treba mi neko ko će da mi govori šta ću da radim,kako ću da se oblačim,itd....I sve ostalo, naćiće on ženu koja voli novac više od svega, pa neka ga trpi. Dok on provodi vreme sa jeftinim ženama,tako se to nekako desi.Kako reče Dučić... Na bogatstvo ide fukara.Tako je uvek bilo i biće.Ima i izuzetaka da bogati muškarci su ok, ali to je retko.

Mistic

pre 9 godina

Moze on da misli sta hoce... nije on stvoren da se samo njemu ugadja, ima love pa sta? ja treba da menjam komplet licnost zbog toga? to se dragi moji zove ISKOMPLEKSIRANOST... poenta price je da postoje dve strane... a ako ta devojcica cuti i ugadja njegovim profinjenim standardima bez nekih svojih zelja to je sponzorusa...

misljenje

pre 9 godina

Danas se zovu''sponzoruse'', nekada su se zvale ''dobro udate gospodje''. Nikada mi se nisu svidjale ni jedne ni druge, ali uvazavam pravo na svaciji izbor. I uvek ih je bilo i bice, u svim vremenima i svim sistemima. ''Dobro udate gospodje'' nisu bile zaposlene, vec udate za ''dobru priliku'' i imale su ugled u drustvu. Bile su rafiniranije u svojoj malogradjanstini ,mada su vazile za ''smerne'' supruge, dok su sponzoruse glasne i drcne ...i napadane od svih , ali u principu ne vidim razliku izmedju njih ... odnosno razlika ni ne postoji.

Jedna Riđokosa

pre 9 godina

@zena
Kakav lak od 300 dinara, ja gledam lakove od 200 dinara u "Lili drogeriji ". Zaista ne sećam se kada sam kupila zadnji put puder za lice, ne sminkam se pa i ne kupujem. Mislim da muškarci imaju problem sa vidom i zato gledaju samo te namontirane u štiklama. Ko hoće još da se petlja sa nekom tamo streberkom ili nekom koja radi od jutra do večeri i ne znam šta će i gde će pre. Samo su im te "ribe" u glavi. Jao, jao, gde ide ovaj svet?

Nosim_to_zato_što_je_fešn

pre 9 godina

Zato sam ja oženjen visoko sposobnom ženom koja zna šta hoće. ja imam novca ali ga ima i ona tako da nema pokušaja sa bilo koje strane omalovažavaja. Naravno nisu isključeni problemcici koji svaki brak ima. Iskreno svaka ptica svome jatu i svi srećni i zadovoljni :-D.

Roxy

pre 9 godina

Moje iskustvo: U pocetku sve je zanimljivo. Da se ne lazemo, prija i paznja i sve te stvari koje mozda sebi nikad ne bih mogla da priustim. A onda pocne omalovazavanje mog posla, pa i mene kao licnosti i ponavljanje recenice "Treba da si presrecna jer si sa mnom". I onda ga ostavim. Sada stvarno verujem u to da novac ne moze da kupi srecu.

Jedna Riđokosa

pre 9 godina

Obične devojke znaju šta žele, takođe i sponzoruše znaju šta žele. Svi znamo kakav je koji sloj ljudi i ko tom sloju pripada. Takođe se zna da ako želiš nešto u životu, moraš da se potrudiš da to i dobiješ. Ako ne želiš da se potrudiš onda muvaj, laži, mazi pa ćeš imati. Tako da ne mora niko da nam objašnjava ko je, kakav je, za šta je, ili nije, odakle mu/njoj i tome slično. Sve se to zna i to već odavno. Zaista nemam ništa protiv sponzoruša, bogataša, običnih i neobičnih ljudi, neka žive i rade šta im je volja i želja. Velika je ova naša zemlja.

zena

pre 9 godina

@Jedna Riđokosa
Moze da te ostavi i onaj koji ispodprosecno zaradjuje kada mu dosadis, pokupi ono malo porodicne ustedjevine i zbrise sa drugom i jos ne placa alimentaciju. Kao da samo bogatiji ostavljaju.
Meni drugo smeta. Tolike devojke i zene zive u ovom gradu, rade od jutra do sutra za neku platicu, trce na posao, trce kuci, trce da nesto nabave, bore se da prezive. Nemaju ni para ni vremena da se montiraju, ugradjuju silikone, turpijaju noseve, stavljaju nadogradnje i kada udju u parfimeriju gledaju lak za nokte do 300dinara. Takve su za nase muskarce nevidljive, ne postoje. Oni vide namontirane sponzoruse koje po ceo dan sede u salonima i kaficima posto ustanu u 2 posle naporne noci u nekom klubu. Sponzor joj spusti 500e na sto a njen problem je da li ce za te pare da dopuni usne ili nadogradi svilene trepavice. Stikle od 15 cm nose non stop jer se ne klackaju po GSPu nego dodje neko po njih u BMWu.
To su pripadnice zenskog pola koje nasi muskarci iskljucivo primecuju i za njima pate a onda svoj bes usmeravaju na ceo zenski rod samo zato sto ih ove ne zarezuju. Kako vas bre nije sramota? Hocete takvu, platitite joj da se sredi.

Saveta

pre 9 godina

Sta cemo sa gomilom muskaraca koji samo traze neku bogatu da joj se uvale na gajbu? Njihov izraz. One imaju dobar posao, bogatu porodicu, pa oni zele da se ogrebu za sve. Takvih je vise nego zena, samo niko ne obraca paznju na njih koliko na lepe zene.

Senf

pre 9 godina

Ovo nam niko nece reci?
Evo jednog pravog primera:
On-Hocemo pozoriste? (primecujete, tecenica je bez "U" veznika)
I kako ona to nije registrovala, dok se spremala za izlazak, pozoriste je vec stiglo i priprema dekor kraj bazena iza kuce od 4000kvm.
Ona- ja sam spremna (siroki osmeh)
On- odlicno ljubavi i oni su!

Jedna Riđokosa

pre 9 godina

Ajde devojke budite realne. Da li biste bili u vezi sa nekim ko ne zna da razlikuje višnju od trešnje? Da li biste ste bili sa nekim koji ne zna da promeni gumu na točku od bicikla ili ne zna da isprzi jaja za doručak? Da li biste bili sa nekim ko živi kao podstanar? Koji ima prosečnu platu, prosečno izgleda. Ili bi ste bili sa onim koji ne zna ništa da radi, koji misli da novcem može sve da postigne i koji će vam omogućiti sve uz jednu malu manu, a to je da kada mu dosadite onda će vas ostaviti.

Analfabeta

pre 9 godina

Kada je neko bogat na Zapadu to uglavnom znaci da je sposoban, da ne pravi nepotrebne probleme i da moze da je opusten. Nijedna zena ne voli radoholicara koji ce da zrtvuje vreme pored nje i porodice da bi zaradio dodatni novac. Da se ne lazemo , ne moze bas svako da zaradi milione, to zahteva odredjen pogled na svet i odredjen tip licnosti. Vi sto kazete da zene napuste muskarce kada ponestane para, to je tacno samo ako su muskarci ozenili zenu kojea je sa njim iskljucivo zbog novca. Na kraju krajeva, zena koja ne zaradjuje svoj novac ne treba da se cudi ako tudji novac presusi.

@Znalac

pre 9 godina

@Znalac
Smesno mi je da citam tvoje frustrirane komentare, bice da sa tim sponzorusama orgijaju marsovci sigurno ne nasi fini, dobri, verni i iskreni muskarci

kiselo grozdje

pre 9 godina

@Lady
Ma tako je, sve je to kiselo grozdje, ne mogu ja da zivim tako pa pljujem a ako mi se pruzi prilika u zivotu okruzicu se tim gadnim sponzorusama. Neka se muskarci iskreno zapitaju da li bi se menjali sa bogatim sponzorom koji ima superatraktivnu sponzorusu ili sa obicnim covekom koji sa obicnom zenom zivi u iskrenijem odnosu. Ako bi pre bili na mestu sponzora onda su njihove kritike cista zavist a moralisanje smesno.
(Pri tome ne impliciram da bogat covek ne moze biti u iskrenom odnosu ako to zaista zeli ali mnogima je to obaveza, lakse im je sa sponzorusom)

definitiovno

pre 9 godina

Osoba sa navedenim osobinama je novokomponovani bogatas koji je do ''bogatstva'' stigao raznim malverzacijama i koji je detinjstvo i mladost proveo u siromastvu. Ko je zaista bogat , odnosno materijalno dobro stojeci, nikada to nece potencirati niti ce bilo cim pokazivati. Uglavnom su to veoma skromni i jednostavni ljudi. Identicno vazi i za zene.

Znalac

pre 9 godina

Joj,nemojte ovolike textove o losim stranama bogatasa-pocinjem da se bojim da cete Srpkinjama zgadidti bogatase...buahahahahaha!

Ja licno nemam nista protiv sponzorusa ni ostalih Zena-neka traze sta ele i mene neka nikad i ne pogledaju(ionako sam MGTOW,ne zelim ikakvu vezu sa njima).Jedino sto trazim od njih:da mi ne kukaju kako nema dobrih,finih,cestitih,plemenitih momaka.Eto,to je sve sto trazim-da me ne ubedjuju da nema toga ili neceg drugog cega ima mnogo ali se one prave da ne vide pa traze i od mene da ne vidim a to ne mogu.

Samo bez licemerstva,lazi i pretvaranja,eto!Ali,previse trazim,ocigledno...

Lady

pre 9 godina

Nikad se nisam kretala u takvim drustvima tako da ne mogu nista iz iskustva da kazem, ali ono sto neposredno zapazam jeste da na muskarce jako utice materijalno stanje i da su njime znatno vise optereceni od zena. Isto tako, kada musko stigne do dobrostojeceg polozaja, to bude vjetar u ledja njegovom egu i sve ono sto siromasni muskarci "mrze" ("lake" djevojke, nemoralne i prolazne stvari), ako ih prebratite u bogatase, upravo ce se tim stvarima okititi. Ali dobro, sami biramo s kakvim ljudima cemo imati posla.

Matea

pre 9 godina

@svetlana
ne znam koliko su ti bliski sociologija i odnosi u drustvu i da li si uopste nesto citala na tu temu, ali odnos bogat muskarac i lepa zena , odnosno veza izmedju osoba dijametralno razlicitog materijalnog stanja, definisan je kao drustveno priznat i zakonom dozvoljen vid prostitucije.

NikolaC

pre 9 godina

Nije zlato sve sto sija!

A ako zene sebe nude kao "robu", zasto ocekuju da se prema njima ophode drugacije.
Pogotovu ti sto SVE oko sebe vide kao stvar koju mogu da kupe, dok ne istekne rok trajanja.

Banezi

pre 9 godina

Zene su povrsne sto se tice novca a muskarci sto se tice izgleda tako da nema sta da se bune ni jedni ni drugi. Zasto je neciji novac drugaciji od necijeg izgleda. Prolazno je i jedno i drugo. Naravno, nisu svi isti, ali ima istine u ovom sto sam rekao.

Tradicionalista.

pre 9 godina

Te koje idu sa bogatasima koji mogu dede da im budu, mislim da im to sto je navedeno nece ni najmanje smetati dok imaju brdo para. Volim te ja ali ipak vise volim tvoj konto.

aleks

pre 9 godina

A sto vama smetaju bogati sponzori i sponzoruse? Svako tu nadje sta trazi on zenu trofej koja ce da mu pumpa ego, koja uvek mora da izgleda kao sa naslovne strane, kojom ce da paradira pred ostalima i koju ce bez pardona da zameni cim naidje bolji model a ona udoban zivot u kome ce samo da se sredjuje i ulepsava po ceo dan i izgleda reprezentativno pa dok traje traje. To je adekvatan par ljudi sa istim sistemom vrednosti i racunicom onaj drugi je objekat, a oni koji traze neku iskrenu blisku vezu i ljubav naci ce je, ne bojte se.

tt

pre 9 godina

mislim da bi mogli da pocnete da objavljujete tekstove na ovu temu ali prilagodjene za ovo podneblje. Ovo vazi za bogate muskarce negde u razvijenom svetu koji zaista puno rade. Ovdasnji bogati su ili krimosi,ili im je tata prodao dedovinu 100 hektara pored auto puta pa ne moraju nista da rade itd. A i ovdasnjim sponzorusama ionako nije do ozbiljne veze sa takvima pa im tako nije ni bitno da li je on ceo dan na poslu ili da li ce im kupiti parce pice. Sve sto zarade u takvoj "vezi" dobro je ,pa koliko god da traje

ex sns

pre 9 godina

Ljudi samo je kinta tu magicna,nista drugo. Ko ne veruje neka proprati sta se desava sa njima kad propadnu,bankrotiraju?? Jel i tada ima nesro magicno u njima? Ja postujem to,napravili kintu, ok, ali msm,pa valjda je poznato koliki je $ afrodizijak?!

Ana

pre 9 godina

Zato one koje traze i nadju takve, od pocetka se postave tako kao da oni treba da su zahvalni sto je ona bas njega odabrala i da je on mnogo nize od nje.

tt

pre 9 godina

mislim da bi mogli da pocnete da objavljujete tekstove na ovu temu ali prilagodjene za ovo podneblje. Ovo vazi za bogate muskarce negde u razvijenom svetu koji zaista puno rade. Ovdasnji bogati su ili krimosi,ili im je tata prodao dedovinu 100 hektara pored auto puta pa ne moraju nista da rade itd. A i ovdasnjim sponzorusama ionako nije do ozbiljne veze sa takvima pa im tako nije ni bitno da li je on ceo dan na poslu ili da li ce im kupiti parce pice. Sve sto zarade u takvoj "vezi" dobro je ,pa koliko god da traje

zena

pre 9 godina

@Jedna Riđokosa
Moze da te ostavi i onaj koji ispodprosecno zaradjuje kada mu dosadis, pokupi ono malo porodicne ustedjevine i zbrise sa drugom i jos ne placa alimentaciju. Kao da samo bogatiji ostavljaju.
Meni drugo smeta. Tolike devojke i zene zive u ovom gradu, rade od jutra do sutra za neku platicu, trce na posao, trce kuci, trce da nesto nabave, bore se da prezive. Nemaju ni para ni vremena da se montiraju, ugradjuju silikone, turpijaju noseve, stavljaju nadogradnje i kada udju u parfimeriju gledaju lak za nokte do 300dinara. Takve su za nase muskarce nevidljive, ne postoje. Oni vide namontirane sponzoruse koje po ceo dan sede u salonima i kaficima posto ustanu u 2 posle naporne noci u nekom klubu. Sponzor joj spusti 500e na sto a njen problem je da li ce za te pare da dopuni usne ili nadogradi svilene trepavice. Stikle od 15 cm nose non stop jer se ne klackaju po GSPu nego dodje neko po njih u BMWu.
To su pripadnice zenskog pola koje nasi muskarci iskljucivo primecuju i za njima pate a onda svoj bes usmeravaju na ceo zenski rod samo zato sto ih ove ne zarezuju. Kako vas bre nije sramota? Hocete takvu, platitite joj da se sredi.

aleks

pre 9 godina

A sto vama smetaju bogati sponzori i sponzoruse? Svako tu nadje sta trazi on zenu trofej koja ce da mu pumpa ego, koja uvek mora da izgleda kao sa naslovne strane, kojom ce da paradira pred ostalima i koju ce bez pardona da zameni cim naidje bolji model a ona udoban zivot u kome ce samo da se sredjuje i ulepsava po ceo dan i izgleda reprezentativno pa dok traje traje. To je adekvatan par ljudi sa istim sistemom vrednosti i racunicom onaj drugi je objekat, a oni koji traze neku iskrenu blisku vezu i ljubav naci ce je, ne bojte se.

Lady

pre 9 godina

Nikad se nisam kretala u takvim drustvima tako da ne mogu nista iz iskustva da kazem, ali ono sto neposredno zapazam jeste da na muskarce jako utice materijalno stanje i da su njime znatno vise optereceni od zena. Isto tako, kada musko stigne do dobrostojeceg polozaja, to bude vjetar u ledja njegovom egu i sve ono sto siromasni muskarci "mrze" ("lake" djevojke, nemoralne i prolazne stvari), ako ih prebratite u bogatase, upravo ce se tim stvarima okititi. Ali dobro, sami biramo s kakvim ljudima cemo imati posla.

definitiovno

pre 9 godina

Osoba sa navedenim osobinama je novokomponovani bogatas koji je do ''bogatstva'' stigao raznim malverzacijama i koji je detinjstvo i mladost proveo u siromastvu. Ko je zaista bogat , odnosno materijalno dobro stojeci, nikada to nece potencirati niti ce bilo cim pokazivati. Uglavnom su to veoma skromni i jednostavni ljudi. Identicno vazi i za zene.

Roxy

pre 9 godina

Moje iskustvo: U pocetku sve je zanimljivo. Da se ne lazemo, prija i paznja i sve te stvari koje mozda sebi nikad ne bih mogla da priustim. A onda pocne omalovazavanje mog posla, pa i mene kao licnosti i ponavljanje recenice "Treba da si presrecna jer si sa mnom". I onda ga ostavim. Sada stvarno verujem u to da novac ne moze da kupi srecu.

Saveta

pre 9 godina

Sta cemo sa gomilom muskaraca koji samo traze neku bogatu da joj se uvale na gajbu? Njihov izraz. One imaju dobar posao, bogatu porodicu, pa oni zele da se ogrebu za sve. Takvih je vise nego zena, samo niko ne obraca paznju na njih koliko na lepe zene.

Ana

pre 9 godina

Zato one koje traze i nadju takve, od pocetka se postave tako kao da oni treba da su zahvalni sto je ona bas njega odabrala i da je on mnogo nize od nje.

NikolaC

pre 9 godina

Nije zlato sve sto sija!

A ako zene sebe nude kao "robu", zasto ocekuju da se prema njima ophode drugacije.
Pogotovu ti sto SVE oko sebe vide kao stvar koju mogu da kupe, dok ne istekne rok trajanja.

Banezi

pre 9 godina

Zene su povrsne sto se tice novca a muskarci sto se tice izgleda tako da nema sta da se bune ni jedni ni drugi. Zasto je neciji novac drugaciji od necijeg izgleda. Prolazno je i jedno i drugo. Naravno, nisu svi isti, ali ima istine u ovom sto sam rekao.

ex sns

pre 9 godina

Ljudi samo je kinta tu magicna,nista drugo. Ko ne veruje neka proprati sta se desava sa njima kad propadnu,bankrotiraju?? Jel i tada ima nesro magicno u njima? Ja postujem to,napravili kintu, ok, ali msm,pa valjda je poznato koliki je $ afrodizijak?!

misljenje

pre 9 godina

Danas se zovu''sponzoruse'', nekada su se zvale ''dobro udate gospodje''. Nikada mi se nisu svidjale ni jedne ni druge, ali uvazavam pravo na svaciji izbor. I uvek ih je bilo i bice, u svim vremenima i svim sistemima. ''Dobro udate gospodje'' nisu bile zaposlene, vec udate za ''dobru priliku'' i imale su ugled u drustvu. Bile su rafiniranije u svojoj malogradjanstini ,mada su vazile za ''smerne'' supruge, dok su sponzoruse glasne i drcne ...i napadane od svih , ali u principu ne vidim razliku izmedju njih ... odnosno razlika ni ne postoji.

Analfabeta

pre 9 godina

Kada je neko bogat na Zapadu to uglavnom znaci da je sposoban, da ne pravi nepotrebne probleme i da moze da je opusten. Nijedna zena ne voli radoholicara koji ce da zrtvuje vreme pored nje i porodice da bi zaradio dodatni novac. Da se ne lazemo , ne moze bas svako da zaradi milione, to zahteva odredjen pogled na svet i odredjen tip licnosti. Vi sto kazete da zene napuste muskarce kada ponestane para, to je tacno samo ako su muskarci ozenili zenu kojea je sa njim iskljucivo zbog novca. Na kraju krajeva, zena koja ne zaradjuje svoj novac ne treba da se cudi ako tudji novac presusi.

Tradicionalista.

pre 9 godina

Te koje idu sa bogatasima koji mogu dede da im budu, mislim da im to sto je navedeno nece ni najmanje smetati dok imaju brdo para. Volim te ja ali ipak vise volim tvoj konto.

heh

pre 9 godina

@Lale Gator
Pa nije problem sto gledate sponzoruse vec sto ste puni prezira prema devojkama koje nisu vrhunski namontirane, onda besnite i na njih se istresate. Zato vas nece vise ni obicne, bolje im je kad su same, eto

Znalac

pre 9 godina

Joj,nemojte ovolike textove o losim stranama bogatasa-pocinjem da se bojim da cete Srpkinjama zgadidti bogatase...buahahahahaha!

Ja licno nemam nista protiv sponzorusa ni ostalih Zena-neka traze sta ele i mene neka nikad i ne pogledaju(ionako sam MGTOW,ne zelim ikakvu vezu sa njima).Jedino sto trazim od njih:da mi ne kukaju kako nema dobrih,finih,cestitih,plemenitih momaka.Eto,to je sve sto trazim-da me ne ubedjuju da nema toga ili neceg drugog cega ima mnogo ali se one prave da ne vide pa traze i od mene da ne vidim a to ne mogu.

Samo bez licemerstva,lazi i pretvaranja,eto!Ali,previse trazim,ocigledno...

Nosim_to_zato_što_je_fešn

pre 9 godina

Zato sam ja oženjen visoko sposobnom ženom koja zna šta hoće. ja imam novca ali ga ima i ona tako da nema pokušaja sa bilo koje strane omalovažavaja. Naravno nisu isključeni problemcici koji svaki brak ima. Iskreno svaka ptica svome jatu i svi srećni i zadovoljni :-D.

Matea

pre 9 godina

@svetlana
ne znam koliko su ti bliski sociologija i odnosi u drustvu i da li si uopste nesto citala na tu temu, ali odnos bogat muskarac i lepa zena , odnosno veza izmedju osoba dijametralno razlicitog materijalnog stanja, definisan je kao drustveno priznat i zakonom dozvoljen vid prostitucije.

kiselo grozdje

pre 9 godina

@Lady
Ma tako je, sve je to kiselo grozdje, ne mogu ja da zivim tako pa pljujem a ako mi se pruzi prilika u zivotu okruzicu se tim gadnim sponzorusama. Neka se muskarci iskreno zapitaju da li bi se menjali sa bogatim sponzorom koji ima superatraktivnu sponzorusu ili sa obicnim covekom koji sa obicnom zenom zivi u iskrenijem odnosu. Ako bi pre bili na mestu sponzora onda su njihove kritike cista zavist a moralisanje smesno.
(Pri tome ne impliciram da bogat covek ne moze biti u iskrenom odnosu ako to zaista zeli ali mnogima je to obaveza, lakse im je sa sponzorusom)

@Znalac

pre 9 godina

@Znalac
Smesno mi je da citam tvoje frustrirane komentare, bice da sa tim sponzorusama orgijaju marsovci sigurno ne nasi fini, dobri, verni i iskreni muskarci

Čonka

pre 9 godina

7. Ne možete imati, i jare i pare.
8. Bolje biti sretan, nego siromašan.
9. Bolje biti bogat, nego nesretan.
10. Bolje biti pametan, nego glup.
11. Bolje je glasati na izborima, nego ne glasati.
12. Bolje je imati redovan sex nego, čekati da uđemo u evropsku uniju.
13. Bolje je spokojno spavati, nego da te traže za ratne zločine.
14. Bolje je biti pošten Srbin, nego veliki Srbin i patriJota.

Mistic

pre 9 godina

Moze on da misli sta hoce... nije on stvoren da se samo njemu ugadja, ima love pa sta? ja treba da menjam komplet licnost zbog toga? to se dragi moji zove ISKOMPLEKSIRANOST... poenta price je da postoje dve strane... a ako ta devojcica cuti i ugadja njegovim profinjenim standardima bez nekih svojih zelja to je sponzorusa...

Jedna Riđokosa

pre 9 godina

@zena
Kakav lak od 300 dinara, ja gledam lakove od 200 dinara u "Lili drogeriji ". Zaista ne sećam se kada sam kupila zadnji put puder za lice, ne sminkam se pa i ne kupujem. Mislim da muškarci imaju problem sa vidom i zato gledaju samo te namontirane u štiklama. Ko hoće još da se petlja sa nekom tamo streberkom ili nekom koja radi od jutra do večeri i ne znam šta će i gde će pre. Samo su im te "ribe" u glavi. Jao, jao, gde ide ovaj svet?

heh

pre 9 godina

@Lale Gator
A to za odbijanje kada ti muskarac pridje je posebna prica, to cu jednom ovde elaborirati nasiroko. U sustini lakse mi je da ga odbijem odmah nego posle treceg izlaska ako vidim da mi ne odgovara jer su onda agresivni, napadaju i vredjaju kao "zavlacis ga"

Hmm

pre 9 godina

Uvek sam mislila da je najbitnije naci coveka ,koji ce ti biti najbolji prijatelj,da se medjusobno postujete i naravno volite. Da svako za sebe zaradjuje dovoljno,da udruzite snage i jedno drugo usrecujete ,a da jedan novcano ne zavisi od drugog. Volela bih da u buducnosti budem imucna(ko ne bi?),ali zelela bih sama da to steknem. Zbunjuje me reakcija starijih zena,moje majke,tetke,koje posle svega sto su prosle,meni kazu da su i one tako razmisljale,ali da je na kraju opet bolje naci nekoga ko ce tebe i tvoju decu moci da izdrzava i ispuni sve hirove,a ljubav je nebitna,jer ako nema novca ,nema ni srece . Da li se jos neko slaze s tim?

Jedna Riđokosa

pre 9 godina

Obične devojke znaju šta žele, takođe i sponzoruše znaju šta žele. Svi znamo kakav je koji sloj ljudi i ko tom sloju pripada. Takođe se zna da ako želiš nešto u životu, moraš da se potrudiš da to i dobiješ. Ako ne želiš da se potrudiš onda muvaj, laži, mazi pa ćeš imati. Tako da ne mora niko da nam objašnjava ko je, kakav je, za šta je, ili nije, odakle mu/njoj i tome slično. Sve se to zna i to već odavno. Zaista nemam ništa protiv sponzoruša, bogataša, običnih i neobičnih ljudi, neka žive i rade šta im je volja i želja. Velika je ova naša zemlja.

MARIJANA

pre 9 godina

Ma ne zanimaju me, ne treba mi neko ko će da mi govori šta ću da radim,kako ću da se oblačim,itd....I sve ostalo, naćiće on ženu koja voli novac više od svega, pa neka ga trpi. Dok on provodi vreme sa jeftinim ženama,tako se to nekako desi.Kako reče Dučić... Na bogatstvo ide fukara.Tako je uvek bilo i biće.Ima i izuzetaka da bogati muškarci su ok, ali to je retko.

Cinjenicno stanje

pre 9 godina

Lose je to sto mora da se smeska i na njegove glupe izvale kao da su duhovite. Da glumi orgazam i ne samo orgazam, da se odusevljava njegovom izgledu itd.
Privukla ga je onim sto jeste, a onda mora biti sve ono sto nije?
Povrsno gledano u glamuru i raskosi je, ali na to je lako navici se, vremenom sve to nista ne znaci, postaje vrednija jedna iskrena rec i osmeh.

Lale Gator

pre 9 godina

@heh

Pa to se moze reci i za vas zene, ganjate samo frajere/alfa muzjake koji vas koriste, pa ste onda pune prezira prema ostalim momcima koji ne izgledaju tako, odbijate ih tako socno kada vam pridju.

Senf

pre 9 godina

Ovo nam niko nece reci?
Evo jednog pravog primera:
On-Hocemo pozoriste? (primecujete, tecenica je bez "U" veznika)
I kako ona to nije registrovala, dok se spremala za izlazak, pozoriste je vec stiglo i priprema dekor kraj bazena iza kuce od 4000kvm.
Ona- ja sam spremna (siroki osmeh)
On- odlicno ljubavi i oni su!

Lale Gator

pre 9 godina

Ne mogu da verujem sta vi zene pisete ovde. Pa sto mora da znaci da gledamo sponzorusu? Jednostavno gledamo njeno telo, kosu, lice, oci,.. kompletan izgled, a sad sto su takve sponzoruse je vec nesto drugo. A vi ne bi gledale nekog visokog, lepog, zgodnog i zategnutog frajera?

dolari, marke, lire ti vire

pre 9 godina

Sve žene su sponzoruše onoliko koliko to mogu da budu. Koja ne nahvata sponzora okrece se "pravim vrednostima". To obično podrazumeva vezu sa nekim mučenikom za koga dotična ima plan da ga "preobrati" i načini profitabilnim.

Jedna Riđokosa

pre 9 godina

Ajde devojke budite realne. Da li biste bili u vezi sa nekim ko ne zna da razlikuje višnju od trešnje? Da li biste ste bili sa nekim koji ne zna da promeni gumu na točku od bicikla ili ne zna da isprzi jaja za doručak? Da li biste bili sa nekim ko živi kao podstanar? Koji ima prosečnu platu, prosečno izgleda. Ili bi ste bili sa onim koji ne zna ništa da radi, koji misli da novcem može sve da postigne i koji će vam omogućiti sve uz jednu malu manu, a to je da kada mu dosadite onda će vas ostaviti.

Lale Gator

pre 9 godina

@heh

Pa i sa zenama je posebna prica, neka devojka me gleda par minuta, odmerava, kako vi to kazete "mase repom", ja pridjem da se upoznamo a ona me nonsalantno odbije i pravi se naivna. Ne znam u cemu je fora ali tako nista nece postici. Jos da je samo jedna u pitanju nego.... I ja sam spreman da elaboriram sve aspekte sa strane muskaraca ali ne znam koliko je to pametno jer sam sve minuse podobijao a u stvari sam rekao istinu koju vi zene ocigledno ne mozete da shvatite jer ocigledno imate duple standarde. Nista vi niste bolje od nas.

oblačić

pre 9 godina

Hmm@isto se to ja pitam, delim mišljenje sto se tiče toga da oboje radimo i zaradjujemo za život; Pitam se zašto te savete slušamo neretko od svojih baka, komsinica, , sestara, , drugarica..da li se svaka razocarala toliko u ljubav :(

Jedna Riđokosa

pre 9 godina

Ajde devojke budite realne. Da li biste bili u vezi sa nekim ko ne zna da razlikuje višnju od trešnje? Da li biste ste bili sa nekim koji ne zna da promeni gumu na točku od bicikla ili ne zna da isprzi jaja za doručak? Da li biste bili sa nekim ko živi kao podstanar? Koji ima prosečnu platu, prosečno izgleda. Ili bi ste bili sa onim koji ne zna ništa da radi, koji misli da novcem može sve da postigne i koji će vam omogućiti sve uz jednu malu manu, a to je da kada mu dosadite onda će vas ostaviti.

Lale Gator

pre 9 godina

Ne mogu da verujem sta vi zene pisete ovde. Pa sto mora da znaci da gledamo sponzorusu? Jednostavno gledamo njeno telo, kosu, lice, oci,.. kompletan izgled, a sad sto su takve sponzoruse je vec nesto drugo. A vi ne bi gledale nekog visokog, lepog, zgodnog i zategnutog frajera?

Znalac

pre 9 godina

Joj,nemojte ovolike textove o losim stranama bogatasa-pocinjem da se bojim da cete Srpkinjama zgadidti bogatase...buahahahahaha!

Ja licno nemam nista protiv sponzorusa ni ostalih Zena-neka traze sta ele i mene neka nikad i ne pogledaju(ionako sam MGTOW,ne zelim ikakvu vezu sa njima).Jedino sto trazim od njih:da mi ne kukaju kako nema dobrih,finih,cestitih,plemenitih momaka.Eto,to je sve sto trazim-da me ne ubedjuju da nema toga ili neceg drugog cega ima mnogo ali se one prave da ne vide pa traze i od mene da ne vidim a to ne mogu.

Samo bez licemerstva,lazi i pretvaranja,eto!Ali,previse trazim,ocigledno...

Senf

pre 9 godina

Ovo nam niko nece reci?
Evo jednog pravog primera:
On-Hocemo pozoriste? (primecujete, tecenica je bez "U" veznika)
I kako ona to nije registrovala, dok se spremala za izlazak, pozoriste je vec stiglo i priprema dekor kraj bazena iza kuce od 4000kvm.
Ona- ja sam spremna (siroki osmeh)
On- odlicno ljubavi i oni su!

Jedna Riđokosa

pre 9 godina

@zena
Kakav lak od 300 dinara, ja gledam lakove od 200 dinara u "Lili drogeriji ". Zaista ne sećam se kada sam kupila zadnji put puder za lice, ne sminkam se pa i ne kupujem. Mislim da muškarci imaju problem sa vidom i zato gledaju samo te namontirane u štiklama. Ko hoće još da se petlja sa nekom tamo streberkom ili nekom koja radi od jutra do večeri i ne znam šta će i gde će pre. Samo su im te "ribe" u glavi. Jao, jao, gde ide ovaj svet?

Lale Gator

pre 9 godina

@heh

Pa to se moze reci i za vas zene, ganjate samo frajere/alfa muzjake koji vas koriste, pa ste onda pune prezira prema ostalim momcima koji ne izgledaju tako, odbijate ih tako socno kada vam pridju.

Lale Gator

pre 9 godina

@heh

Pa i sa zenama je posebna prica, neka devojka me gleda par minuta, odmerava, kako vi to kazete "mase repom", ja pridjem da se upoznamo a ona me nonsalantno odbije i pravi se naivna. Ne znam u cemu je fora ali tako nista nece postici. Jos da je samo jedna u pitanju nego.... I ja sam spreman da elaboriram sve aspekte sa strane muskaraca ali ne znam koliko je to pametno jer sam sve minuse podobijao a u stvari sam rekao istinu koju vi zene ocigledno ne mozete da shvatite jer ocigledno imate duple standarde. Nista vi niste bolje od nas.

Banezi

pre 9 godina

Zene su povrsne sto se tice novca a muskarci sto se tice izgleda tako da nema sta da se bune ni jedni ni drugi. Zasto je neciji novac drugaciji od necijeg izgleda. Prolazno je i jedno i drugo. Naravno, nisu svi isti, ali ima istine u ovom sto sam rekao.

Nosim_to_zato_što_je_fešn

pre 9 godina

Zato sam ja oženjen visoko sposobnom ženom koja zna šta hoće. ja imam novca ali ga ima i ona tako da nema pokušaja sa bilo koje strane omalovažavaja. Naravno nisu isključeni problemcici koji svaki brak ima. Iskreno svaka ptica svome jatu i svi srećni i zadovoljni :-D.

ex sns

pre 9 godina

Ljudi samo je kinta tu magicna,nista drugo. Ko ne veruje neka proprati sta se desava sa njima kad propadnu,bankrotiraju?? Jel i tada ima nesro magicno u njima? Ja postujem to,napravili kintu, ok, ali msm,pa valjda je poznato koliki je $ afrodizijak?!

@Znalac

pre 9 godina

@Znalac
Smesno mi je da citam tvoje frustrirane komentare, bice da sa tim sponzorusama orgijaju marsovci sigurno ne nasi fini, dobri, verni i iskreni muskarci

Ana

pre 9 godina

Zato one koje traze i nadju takve, od pocetka se postave tako kao da oni treba da su zahvalni sto je ona bas njega odabrala i da je on mnogo nize od nje.

zena

pre 9 godina

@Jedna Riđokosa
Moze da te ostavi i onaj koji ispodprosecno zaradjuje kada mu dosadis, pokupi ono malo porodicne ustedjevine i zbrise sa drugom i jos ne placa alimentaciju. Kao da samo bogatiji ostavljaju.
Meni drugo smeta. Tolike devojke i zene zive u ovom gradu, rade od jutra do sutra za neku platicu, trce na posao, trce kuci, trce da nesto nabave, bore se da prezive. Nemaju ni para ni vremena da se montiraju, ugradjuju silikone, turpijaju noseve, stavljaju nadogradnje i kada udju u parfimeriju gledaju lak za nokte do 300dinara. Takve su za nase muskarce nevidljive, ne postoje. Oni vide namontirane sponzoruse koje po ceo dan sede u salonima i kaficima posto ustanu u 2 posle naporne noci u nekom klubu. Sponzor joj spusti 500e na sto a njen problem je da li ce za te pare da dopuni usne ili nadogradi svilene trepavice. Stikle od 15 cm nose non stop jer se ne klackaju po GSPu nego dodje neko po njih u BMWu.
To su pripadnice zenskog pola koje nasi muskarci iskljucivo primecuju i za njima pate a onda svoj bes usmeravaju na ceo zenski rod samo zato sto ih ove ne zarezuju. Kako vas bre nije sramota? Hocete takvu, platitite joj da se sredi.

Tradicionalista.

pre 9 godina

Te koje idu sa bogatasima koji mogu dede da im budu, mislim da im to sto je navedeno nece ni najmanje smetati dok imaju brdo para. Volim te ja ali ipak vise volim tvoj konto.

Matea

pre 9 godina

@svetlana
ne znam koliko su ti bliski sociologija i odnosi u drustvu i da li si uopste nesto citala na tu temu, ali odnos bogat muskarac i lepa zena , odnosno veza izmedju osoba dijametralno razlicitog materijalnog stanja, definisan je kao drustveno priznat i zakonom dozvoljen vid prostitucije.

Hmm

pre 9 godina

Uvek sam mislila da je najbitnije naci coveka ,koji ce ti biti najbolji prijatelj,da se medjusobno postujete i naravno volite. Da svako za sebe zaradjuje dovoljno,da udruzite snage i jedno drugo usrecujete ,a da jedan novcano ne zavisi od drugog. Volela bih da u buducnosti budem imucna(ko ne bi?),ali zelela bih sama da to steknem. Zbunjuje me reakcija starijih zena,moje majke,tetke,koje posle svega sto su prosle,meni kazu da su i one tako razmisljale,ali da je na kraju opet bolje naci nekoga ko ce tebe i tvoju decu moci da izdrzava i ispuni sve hirove,a ljubav je nebitna,jer ako nema novca ,nema ni srece . Da li se jos neko slaze s tim?

heh

pre 9 godina

@Lale Gator
Pa nije problem sto gledate sponzoruse vec sto ste puni prezira prema devojkama koje nisu vrhunski namontirane, onda besnite i na njih se istresate. Zato vas nece vise ni obicne, bolje im je kad su same, eto

kiselo grozdje

pre 9 godina

@Lady
Ma tako je, sve je to kiselo grozdje, ne mogu ja da zivim tako pa pljujem a ako mi se pruzi prilika u zivotu okruzicu se tim gadnim sponzorusama. Neka se muskarci iskreno zapitaju da li bi se menjali sa bogatim sponzorom koji ima superatraktivnu sponzorusu ili sa obicnim covekom koji sa obicnom zenom zivi u iskrenijem odnosu. Ako bi pre bili na mestu sponzora onda su njihove kritike cista zavist a moralisanje smesno.
(Pri tome ne impliciram da bogat covek ne moze biti u iskrenom odnosu ako to zaista zeli ali mnogima je to obaveza, lakse im je sa sponzorusom)

Saveta

pre 9 godina

Sta cemo sa gomilom muskaraca koji samo traze neku bogatu da joj se uvale na gajbu? Njihov izraz. One imaju dobar posao, bogatu porodicu, pa oni zele da se ogrebu za sve. Takvih je vise nego zena, samo niko ne obraca paznju na njih koliko na lepe zene.

heh

pre 9 godina

@Lale Gator
A to za odbijanje kada ti muskarac pridje je posebna prica, to cu jednom ovde elaborirati nasiroko. U sustini lakse mi je da ga odbijem odmah nego posle treceg izlaska ako vidim da mi ne odgovara jer su onda agresivni, napadaju i vredjaju kao "zavlacis ga"

NikolaC

pre 9 godina

Nije zlato sve sto sija!

A ako zene sebe nude kao "robu", zasto ocekuju da se prema njima ophode drugacije.
Pogotovu ti sto SVE oko sebe vide kao stvar koju mogu da kupe, dok ne istekne rok trajanja.

misljenje

pre 9 godina

Danas se zovu''sponzoruse'', nekada su se zvale ''dobro udate gospodje''. Nikada mi se nisu svidjale ni jedne ni druge, ali uvazavam pravo na svaciji izbor. I uvek ih je bilo i bice, u svim vremenima i svim sistemima. ''Dobro udate gospodje'' nisu bile zaposlene, vec udate za ''dobru priliku'' i imale su ugled u drustvu. Bile su rafiniranije u svojoj malogradjanstini ,mada su vazile za ''smerne'' supruge, dok su sponzoruse glasne i drcne ...i napadane od svih , ali u principu ne vidim razliku izmedju njih ... odnosno razlika ni ne postoji.

dolari, marke, lire ti vire

pre 9 godina

Sve žene su sponzoruše onoliko koliko to mogu da budu. Koja ne nahvata sponzora okrece se "pravim vrednostima". To obično podrazumeva vezu sa nekim mučenikom za koga dotična ima plan da ga "preobrati" i načini profitabilnim.

tt

pre 9 godina

mislim da bi mogli da pocnete da objavljujete tekstove na ovu temu ali prilagodjene za ovo podneblje. Ovo vazi za bogate muskarce negde u razvijenom svetu koji zaista puno rade. Ovdasnji bogati su ili krimosi,ili im je tata prodao dedovinu 100 hektara pored auto puta pa ne moraju nista da rade itd. A i ovdasnjim sponzorusama ionako nije do ozbiljne veze sa takvima pa im tako nije ni bitno da li je on ceo dan na poslu ili da li ce im kupiti parce pice. Sve sto zarade u takvoj "vezi" dobro je ,pa koliko god da traje

definitiovno

pre 9 godina

Osoba sa navedenim osobinama je novokomponovani bogatas koji je do ''bogatstva'' stigao raznim malverzacijama i koji je detinjstvo i mladost proveo u siromastvu. Ko je zaista bogat , odnosno materijalno dobro stojeci, nikada to nece potencirati niti ce bilo cim pokazivati. Uglavnom su to veoma skromni i jednostavni ljudi. Identicno vazi i za zene.

Analfabeta

pre 9 godina

Kada je neko bogat na Zapadu to uglavnom znaci da je sposoban, da ne pravi nepotrebne probleme i da moze da je opusten. Nijedna zena ne voli radoholicara koji ce da zrtvuje vreme pored nje i porodice da bi zaradio dodatni novac. Da se ne lazemo , ne moze bas svako da zaradi milione, to zahteva odredjen pogled na svet i odredjen tip licnosti. Vi sto kazete da zene napuste muskarce kada ponestane para, to je tacno samo ako su muskarci ozenili zenu kojea je sa njim iskljucivo zbog novca. Na kraju krajeva, zena koja ne zaradjuje svoj novac ne treba da se cudi ako tudji novac presusi.

Cinjenicno stanje

pre 9 godina

Lose je to sto mora da se smeska i na njegove glupe izvale kao da su duhovite. Da glumi orgazam i ne samo orgazam, da se odusevljava njegovom izgledu itd.
Privukla ga je onim sto jeste, a onda mora biti sve ono sto nije?
Povrsno gledano u glamuru i raskosi je, ali na to je lako navici se, vremenom sve to nista ne znaci, postaje vrednija jedna iskrena rec i osmeh.

aleks

pre 9 godina

A sto vama smetaju bogati sponzori i sponzoruse? Svako tu nadje sta trazi on zenu trofej koja ce da mu pumpa ego, koja uvek mora da izgleda kao sa naslovne strane, kojom ce da paradira pred ostalima i koju ce bez pardona da zameni cim naidje bolji model a ona udoban zivot u kome ce samo da se sredjuje i ulepsava po ceo dan i izgleda reprezentativno pa dok traje traje. To je adekvatan par ljudi sa istim sistemom vrednosti i racunicom onaj drugi je objekat, a oni koji traze neku iskrenu blisku vezu i ljubav naci ce je, ne bojte se.

Lady

pre 9 godina

Nikad se nisam kretala u takvim drustvima tako da ne mogu nista iz iskustva da kazem, ali ono sto neposredno zapazam jeste da na muskarce jako utice materijalno stanje i da su njime znatno vise optereceni od zena. Isto tako, kada musko stigne do dobrostojeceg polozaja, to bude vjetar u ledja njegovom egu i sve ono sto siromasni muskarci "mrze" ("lake" djevojke, nemoralne i prolazne stvari), ako ih prebratite u bogatase, upravo ce se tim stvarima okititi. Ali dobro, sami biramo s kakvim ljudima cemo imati posla.

Jedna Riđokosa

pre 9 godina

Obične devojke znaju šta žele, takođe i sponzoruše znaju šta žele. Svi znamo kakav je koji sloj ljudi i ko tom sloju pripada. Takođe se zna da ako želiš nešto u životu, moraš da se potrudiš da to i dobiješ. Ako ne želiš da se potrudiš onda muvaj, laži, mazi pa ćeš imati. Tako da ne mora niko da nam objašnjava ko je, kakav je, za šta je, ili nije, odakle mu/njoj i tome slično. Sve se to zna i to već odavno. Zaista nemam ništa protiv sponzoruša, bogataša, običnih i neobičnih ljudi, neka žive i rade šta im je volja i želja. Velika je ova naša zemlja.

Mistic

pre 9 godina

Moze on da misli sta hoce... nije on stvoren da se samo njemu ugadja, ima love pa sta? ja treba da menjam komplet licnost zbog toga? to se dragi moji zove ISKOMPLEKSIRANOST... poenta price je da postoje dve strane... a ako ta devojcica cuti i ugadja njegovim profinjenim standardima bez nekih svojih zelja to je sponzorusa...

MARIJANA

pre 9 godina

Ma ne zanimaju me, ne treba mi neko ko će da mi govori šta ću da radim,kako ću da se oblačim,itd....I sve ostalo, naćiće on ženu koja voli novac više od svega, pa neka ga trpi. Dok on provodi vreme sa jeftinim ženama,tako se to nekako desi.Kako reče Dučić... Na bogatstvo ide fukara.Tako je uvek bilo i biće.Ima i izuzetaka da bogati muškarci su ok, ali to je retko.

Čonka

pre 9 godina

7. Ne možete imati, i jare i pare.
8. Bolje biti sretan, nego siromašan.
9. Bolje biti bogat, nego nesretan.
10. Bolje biti pametan, nego glup.
11. Bolje je glasati na izborima, nego ne glasati.
12. Bolje je imati redovan sex nego, čekati da uđemo u evropsku uniju.
13. Bolje je spokojno spavati, nego da te traže za ratne zločine.
14. Bolje je biti pošten Srbin, nego veliki Srbin i patriJota.

Roxy

pre 9 godina

Moje iskustvo: U pocetku sve je zanimljivo. Da se ne lazemo, prija i paznja i sve te stvari koje mozda sebi nikad ne bih mogla da priustim. A onda pocne omalovazavanje mog posla, pa i mene kao licnosti i ponavljanje recenice "Treba da si presrecna jer si sa mnom". I onda ga ostavim. Sada stvarno verujem u to da novac ne moze da kupi srecu.

oblačić

pre 9 godina

Hmm@isto se to ja pitam, delim mišljenje sto se tiče toga da oboje radimo i zaradjujemo za život; Pitam se zašto te savete slušamo neretko od svojih baka, komsinica, , sestara, , drugarica..da li se svaka razocarala toliko u ljubav :(