Ne izgleda tako, ali ova naslovna strana je "istorijska"

Iako je “Candy“ magazin poznat po tome što ruši tabue, ova naslovna stranica će sigurno biti upisana u istoriju.

Izvor: B92

Nedelja, 21.12.2014.

13:18

Default images

Iako izgleda kao i svaka druga naslovna strana prepuna zgodnih žena istina je sasvim drugačija. Naime, na njoj se nalazi 14 transseksualnih modela!

Naslovna strana ima za cilj da probudi svest o ovoj i dalje neprihvaćenoj strani seksualnosti, a u središtu se nalaze tri žene koje su poznate u borbi za prava transseksualaca, a to su Lavren Koks, Dženet Mok i Karmen Karera.

CANDY Ladies #CandyTransversal #GenderProud by at Selected Stores or online buy.byluisvenegas.com

A photo posted by geenarocero (@geenarocero) on

"Nikada se pre nije toliko transseksualki pojavilo na naslovnoj strani nekog magazina. Da li smem da kažem da smo se upisali u istoriju? Vreme će pokazati“, rekao je vlasnik magazina Luis Venegas.

A photo posted by geenarocero (@geenarocero) on

Inače, dame su pozirale pred objektivnom Marijana Vivanka koji ove transseskualke vidi kao istaknute borce u trans revoluciji. Pogledajte kako je to izgledalo iza kamere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: