Šta će Melani reći za novu devojku: "Srećan sam i uživam"

Španski glumac Antonio Banderas uživa u ljubavi sa novom devojkom, koja je vidno mlađa od njega.

Izvor: B92

Nedelja, 21.12.2014.

09:52

Default images

Pedesetčetvorogodišnji glumac je prvi put viđen s novom devojkom u oktobru nakon večere u Barseloni, a koliko je njihova veza jaka svedoči i činjenica da su pre neki dan uslikani na izletu tokom kog su planinarili.

Njegova vidno mlađa devojka zove se Nikol Kempel i uspešna je investiciona bankarka iz Holandije, a Antonio izgleda veoma zaljubljeno.

"Nikol nije bila razlog raskida, oni su se upoznali tek nakon što se Antonio rastao od Melani“, navodi izvor za "Hola!“ magazin.

I Antonio je priznao da je konačno srećan i zadovoljan.

"Moja deca su odrasla. Ja se razvodim. Jednostavno sam srećan. Život je dobar“, izjavio je nedavno i dodao da radi na novim filmskim projektima, te da mu je najvažnije da se sada dobro zabavlja.

Kako izgleda Banderasova nova devojka možete pogledati ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: