Mršavo, mršavije, Karli Klos: Čak joj je i suknja velika

Supermodel Karli Klos pojavila se na dodeli nagrada magazina "Pipl“ na Beverli Hilsu, a mnogi su komentarisali da je previše mršava.

Izvor: B92

Petak, 19.12.2014.

12:12

Default images

Kada se pojavila na crvenom tepihu mnogi su komentarisali izbor garderobe slavne manekenke. Niko nije imao primedbu na stajling, ali jeste na suknju koja joj je zbog mršavosti bila čak i velika u struku, pa je pokušavala da je prikrije rukom.

Ipak, čini se da njoj to ne smeta jer izgleda srećno i zadovoljno zbog novog angažmana kao zaštitno lice kampanje za proleće/leto 2015. Džejsona Vua.

Možda je Karli malo preozbiljno shvatila dijetu pred reviju Viktorijinih anđela koja je održana početkom decembra u Londonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: