Ko bi rekao da ona može da bude ovako elegantna?

Reperka Niki Minaž poznata je po provokativnim nastupima i izazovnim odevnim kombinacijama, ali je ovaj put odlučila da iznenadi fanove nešto elegantnim i smernijim izdanjem…

Izvor: B92

Petak, 19.12.2014.

11:23

Default images

Na njen agresivan i buntovni pristup već smo navikli, pa zato bude pravo iznenađenje kada se popularna pevačica Niki Minaž pojavi u nekom skromnijem i elegantnijem izdanju. *
Na najnovijim fotografijama koje je okačila na svoj Instagram profil tridesetdvogodišnja muzička diva prosto je neprepoznatljiva! Za foto sešn zaslužan je fotograf Frančesko Karozini, koji je ovekovečio modne kreacije čuvenog dizajnera Roberta Kavalija.

#RobertoCavalliSS15 #NickiForCavalli

A photo posted by Nicki Minaj (@nickiminaj) on

Svoj izbor Kavali je objasnio sledećim rečima: “Odabrao sam pevačicu Niki Minaž jer je oličenje živahne i moderne ženstvenosti koja treba da krasi jednu Kavali ženu”.

#RobertoCavalliSS15 #NickiForCavalli

A photo posted by Nicki Minaj (@nickiminaj) on

“U poslednjih par godina navikli smo da viđamo žene čija je odeća skrivala njihovu figuru. Ovom kapmanjom želeli smo da pošaljemo sasvim drugačiju poruku. Želeo sam da istaknem senzualnu ženu koja je svesna svog tela i koja, umesto da se ustručava od pokazivanja svojih oblina, može od njih da stvori svoj najjači adut”, dodao je.

#RobertoCavalli SS15 campaign shot by Francesco Carrozzini #NickiForCavalli

A photo posted by Nicki Minaj (@nickiminaj) on

Pevačica, čije je pravo ime Onika Tanja Maraž, je u poslednje vreme zauzeta promovisanjem svog najnovijeg albuma, “Pinkprint”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: