Hrabar dekolte: Njena pozadina više nije u prvom planu

Iako ju je jedan drugi deo tela učinio tako popularnom, Dženifer Lopez nije želela da zaboravimo na njeno poprsje.

Izvor: B92

Petak, 19.12.2014.

09:41

Default images

Četrdesetpetogodinja Dženifer prisustvovala je jednom događaju na Beverli Hilsu, a tom prilikom ponela šampanj kombinezon kreatora Zuhaira Murada. Ipak, kombinezon je bio više nego provokativan zahvaljujući dubokom izrezu.

Duboki dekolte prisutne je ostavio bez daha, a Dženifer je ostatak stajlinga ublažila bež bojama šminke i zlatnim nakitom.

Inače, pevačica je ovih dana veoma zauzeta budući da je početkom meseca očekuje premijera dokumentarca o svetskoj turneji Dance Again koji će se emitovati na televiziji HBO 31og decembra uveče.

Ona je nedavno takođe odgovorila na prozivke medija i javnosti zato što se stalno viđa s mlađim muškarcima.

“Dosta više sa tim klišeima o ženama. Da, možemo da izlazimo i sa mlađim muškarcima. Ne vidim zbog čega je to velika stvar”, izjavila je pop zvezda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: