Razočarala fanove: "Da li je moguće da se kupa našminkana"

Poznata glumica Elizabet Harli već je nekoliko puta do sada proglašavana najlepšom ženom Britanije, međutim poslednjom fotografijom izazvala je razočarenje fanova.

Izvor: B92

Četvrtak, 18.12.2014.

13:05

Default images

Četrdesedevetogodišnja Liz je često predmet divljenja budući da na pragu šeste decenije života, a izgleda vrlo mladoliko i negovano.

Da fanovi nemaju uvek reči hvale za ovu glumicu potvrdila je i poslednja fotografija lepe glumice iz kupatila kojom je očigledno htela da izazove ponovno oduševljenje fanova na račun njenog izgleda.

Ipak, fotografija iz kade na kojoj Elizabet ne nosi odeću izazvala je bujicu negativnih kometrada jer je krenula da se kupa, a na licu ima "tonu šminke“.

Dok su neki fanovi i dalje imali samo reči hvale za talentovanu glumicu drugi su joj zamerili da se kupa našminkana kako bi sakrila bore na licu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: