Fanatik: Više od 50 operacija za izgled Kim Kardašijan

Kim Kardašijan nalazi se na nekoliko naslovnica mesečno, ima svoj rijaliti šou i kozmetički brend, a samo svojom pojavom zarađuje milione. Nije ni čudo što bi neki voleli da imaju život kao ona.

Izvor: Super žena

Četvrtak, 18.12.2014.

09:33

Default images

Dvadesettrogodišnji Džordan Džejms Park želi da bude baš isti kao Kim Karadšijan.

Ipak, ovaj šminker iz Velike Britanije je otišao do ekstrema u imitiaciji rijaliti zvezde, pa je potrošio čak 150 hiljada dolara na estetske zahvate kako bi ličio na nju.

Kako kaže, zaljubio se u tridesettrogodišnju Kim nakon jedne odgledane epizode rijalitija „U korak s Kardašijanovima“.

"Volim sve u vezi sa Kim. Ona je najlepša žena na svetu. Njena koža je savršena, kosa, ma sve!“
Kako bi što više podsećao na svog idola Džordan je uradio više od 50 kozmetičkih operacija ukljujući i botoks, uvećanje usana i jagodica, tetoviranje obrva i lasersko uklanjanje kose. Iako je u svemu tome vidno preterao Džordan se ne brine kako će reagovati okolina.

"Smejem se na uvrede da izgledam plasitčno ili veštački. Da li oni uopšte misle da ja želim da izgledam prirodno? Da je tako tražio bih novac nazad“, otkrio je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: