Otkrio zašto je varao ženu s drugaricama: “Bile su lake“

Suprug britanske zvezde Kejti Prajs otkrio je zašto je prevario suprugu s njenim bliskim prijateljicama i to dok je bila trudna.

Izvor: B92

Sreda, 10.12.2014.

09:35

Default images

Kiran Hajler progovorio je o ženama sa kojima je varao svoju suprugu i nazvao ih “lakim“ i “prostitutkama“.

Dvadesetsedmogodišnji Kiran i Kejti su se venčali 2013. godine, a dok je starleta bila trudna on ju je varao s najboljom prijateljicom. Srećom, dobio je drugu šansu kod svoje supruge koja je poverovala da je on zavisnik od seksa.

Kada su ga novinari pitali zašto je to uradio Kiran je odgovorio:

"Jer su bile lake i nisu rekle ’ne’, a to ih je učinilo groznim prijateljicama. Mogle su da mi kažu ne. Nije trebalo da dođu i nađu se sa mnom, nisu morale da spavaju sa mnom, ali obe su to učinile, a nazivale su se Kejtinim najboljim prijateljicama. To najbolje pokazuje kakve su osobe zapravo“, rekao je on.

Inače, Kiran ima dvoje dece s Kejt i još troje iz prethodne veze, a nedavno je potražio stručnu pomoć da se odvikne od seksa.

Kejti je odlučila da mu pruži drugu šansu, te će ona i suprug obnoviti zavete.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: