Gde je i šta radi prvi pobednik Velikog brata?

Pijanista Ivan Ljuba, pobednik prvog serijala "Veliki brat", održaće u decembru dva besplatna koncerta u Beogradu.

Izvor: Super žena

Petak, 05.12.2014.

14:35

Default images

Ivan Ljuba, diplomirani pijanista iz Beograda, bio je pobednik prvog Velikog brata koji je emitovan na televiziji B92 2006. godine. Iako je od tada prošlo mnogo vremena, Ivan je i dalje vrlo uspešan kako u svom profesionalnom životu muzičara, tako i u svojim hobijima, kojih je mnogo.

Na radost mnogih, Ivan će održati dva besplatna koncerta u Beogradu. Prvi će biti 7. decembra u 19h u svečanoj sali muzičke škole "Stanković“, dok je drugi koncert zakazan za 8. decembar, takođe u svečanoj sali muzičke škole "Vladimir Đorđević“, s početkom u 19 časova.

Od kako je postao pobednik prvog "Velikog brata", Ivan se posvetio razvoju svoje karijere, a šansu za uspešan početak dao mu je sadašnji ministar kulture Ivan Tasovac kada je Ivan svirao sa Beogradskom filharmonijom 2007. godine.
Do sada, Ivan je nastupao u Šapcu, Smederevu, Subotici i na brojnim mestima u Beogradu.

Koliko je uspešan kao pijanista, toliko je posvećen i hobijima koji ga ispunjavaju. Bavi se biciklizmom, paraglajdingom, ronjenjem, a posebno je isticao ljubav prema prirodi i pticama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: