Nikada im nije dosadno: "Džastin obožava da me plaši"

Muškarci u vezi uglavnom imaju običaj da partnerku iznenade cvećem i bombonjerom. Međutim, verenik Dženifer Aniston, Džastin Teru, daleko je kreativniji…

Izvor: B92

Petak, 28.11.2014.

15:31

Default images

Tokom gostovanja u šou emisiji ‘The Talk’, holivudska glumica Dženifer Aniston govorila je o neobičnoj navici svog partnera, glumca Džastina Terua, da iskače iz ormara ili se krije iza zavesa kako bi uplašio glumicu.

“Stalno me zasmejava. Voli da me iznenadi, ali voli i da me plaši. Nekad se krije i po 20 minuta u ormaru. To se juče desilo”, objašnjava Dženifer.

“Zaključavali smo vrata. Ponekad se zanesem pospremajući i ne odem odmah u spavaću sobu. Ali, čim uđem na vrata, eto njega iz ormara. Onda sam ga pitala ‘Nije valjda da si proveo ovde čitavih 25 minuta?’ Ti si, zaista, čekao 25 minuta u ormaru?’”, dodala je glumica.

Ali, uprkos neslanim šalama, glumica ima samo reči hvale za svog verenika.

“On je vrlo kreativan i briljantan je u svemu što radi. Odličan je glumac, odličan je komediograf, divan umetnik, i divan režiser. Izuzetan je u svemu - to me toliko izluđuje! - i, pre svega, divno je ljudsko biće”, zaključila je Dženifer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: