Najzgodniji par na svetu nikada nije bio srećniji

Trenutno najzgodniji glumački par na svetu, Sofija Vergara i Džo Manganielo zajedno su proslavili Dan zahvalnostu u krugu porodice i prijatelja.

Izvor: B92

Petak, 28.11.2014.

09:37

Default images

Koliko njihova veza postaje ozbiljna pokazuje i to da sve češće provode vreme u krugu prijatelja i porodice, a od nedavno i sama Vergara počela je da objavljuje njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Iako su mnogi komentarisali da se na fotografiji Sofija i Džo ponašaju kao da su sami, budući da se zgodna brineta naslonila na grudi svog dečka, pored njih pozirali su i Sofijin sin Manolo i rođaka Klaudija Vergara. Par se zabavlja od jula meseca ove godine, a od samog početka sve je u njihovoj vezo krenulo ozbiljno. Sofija je okončala veridbu sa Nikom Loebom i ubrzo nakon toga upecala najpoželjnijeg neženju u Holivudu.

Ova glumica ima mnogo razloga za osmeh, pored toga što je zadovoljna u ljubavi, ona je i najplaćenija televizijska glumica na svetu, poseduje svoj brend odeće i svoju liniju parfema. Izgleda da se u njenom životu odvija sve kako treba.

@cdvergara ❤️❤️❤️

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: