Najlepša žena Britanije u vezi sa ruskim milijarderom

Kako pišu strani mediji, život je baš naklonjen poznatoj britanskoj glumici Elizabet Harli.

Izvor: B92

Četvrtak, 27.11.2014.

13:39

Default images

Ne samo što izgleda besprekorno sa svojih četrdeset i devet godina, nego je uspela i da nađe novog dečka, što za nju i nije tako čudno, budući da je dvadeset godina unazad proglašavana za najlepšu ženu u Velikoj Britaniji.

Pored toga što je bila s manekenkom Keli Bruk, Elizabet se na dobrotvornoj večeri u Londonu pojavila s novim dečkom, milionerom Jevgenijem Lebedevom.

Jevgenij je rodom iz Rusije i nimalo mu ne smeta to što je mlađi od njegove poznate devojke čak 14 godina. On je vlasnik izdavačke kuće "Evening Standard", a u Londonu živi od svoje sedme godine.

Par je delovao vrlo prisno i nisu se trudili da sakriju poljupce i nežnosti koje su konstantno razmenjivali.

At the Louis Dundas fundraiser last night. A very moving and humbling evening. Thank you Ruth and Bruce. @iamkb @malandrinobuzz

A photo posted by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: