Požalio se pred kamerama: "Nismo spavali pet godina"

Ako je tako, onda nismo mogli a da se ne zapitamo kako mu je supruga Kortni Kardašijan treći put u drugom stanju?

Izvor: B92

Četvrtak, 27.11.2014.

11:06

Default images

U poslednjoj emisiji rijalitija "Kortney and Khloe Take The Hamptons“ suprug najstarije sestre Kardašijan, Skot Dizik javno se požalio kako sa svojom suprugom Kortni nije spavao pet godina.

Skot je inače prolazio kroz težak period u životu od kako su mu roditelji preminuli. Sklonost prema drogi i alkoholu pokazivao je i ranije, ali sve se naglasilo sa njegovim gubitkom roditelja.

Kortni, koja je trenutno u drugom stanju sa njihovim trećim detetom zamolila je Skota za "malo prostora“ kako bi mogla da razmisli o svemu.

"Koliko ti prostora još treba. Nismo spavali zajedno već pet godina“, rekao joj je Skot.

Pretpostavlja se da je Skot mislio na njihove razdvojene spavaće sobe u kojima odvojeno spavaju već šest godina, budući da imaju dvoje dece koja su mlađa od pet godina i treće na putu.

Scena je eskalirala nakon epizode u kojoj je Skot progutao kutijicu pilula i završio u bolnici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: