Priseća se bivše: "Ona je najseksepilnija žena na svetu"

Poznati reper Pi Didi viđao se sa mnogim zgodnim damama, ali samo je jedna ostavila poseban utisak na njega. I taman kada ste pomislili da je to latino diva Dženifer Lopez, moraćemo da vas razočaramo.

Izvor: B92

Četvrtak, 27.11.2014.

09:38

Default images

U pitanju je ni manje ni više, poznata glumica Kameron Dijaz koja je do nedavno imala status singl devojke koja se nikada neće skrasiti. Ipak, Kameron je otpočela vezu sa muzičarem Bendžijem Madenom i stvari su se poprilično uozbiljile. Kako to obično biva, kada čujete da vam se bivši partner ozbiljno zaljubio, počinju da vam se vraćaju stare emocije. Tako je bilo i s reperom Pi Didijem.

Jedan izvor za "Us Weekly“ rekao je kako reper nije mogao da potisne osećanja.

"Tokom jednog izlaska, započeta je priča o Kameron i njenoj vezi s Bendžijem. Reper je tada izjavio da kada bi mogao da vrati vreme stvari bi bile mnogo drugačije“, rekao je izvor.

"Pi Didi je dodao kako je Kameron najseksepilnija žena na svetu“, dodao je.
Beta/AP
Poznati reper je pre veze s Dženifer Lopez bio s ovom holivudskom glumicom. Mnogi su komentarisali kako je Kameron tada toliko bila zaljubljena u repera da se ponašala kao prava tinejdžerka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: