Evo zašto je Kejt Blanšet toliko ponosna na mlađu koleginicu

Glumicu Kejt Blanšet oduševio je govor njene mlađe koleginice, Eme Votson.

Izvor: Super žena

Sreda, 26.11.2014.

11:19

Default images

Glumica Ema Votson pre par meseci postala je ambasador dobre volje “Ujedinjenih nacija”, a svojim govorom o ravnospravnosti polova oduševila je Kejt Blanšet.

“Bila sam toliko ponosna na njen govor”, izjavila je četrdesetpetogodišnja dobitnica oskara u intervjuu za magazin “Porter”.

“Bio je briljantan, toliko dobro je iskoristila svoju priliku, bila je toliko strastvena. Bilo je prosto fantastično”, dodala je glumica.

“Stvar je užasna, ali ima nade. Dosta stvari događa se na međunarodnoj sceni, i dovoljno je žena rešenih da ostvare promene. Što je dosta, dosta je. Nadam se da će sve Eme Votson sveta reći 'Bilo je dosta'", zaključila je Blanšet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: