Demantuje glasine: "Niko me nije maltretirao zbog moje porodice"

Lik manekenke Kendal Džener krasi naslovnu stranu najnovijeg izdanja magazina “Dazed”. Kendal je u intervjuu za magazin demantovala glasine o tome da su je koleginice uznemiravale u bekstejdžu...

Izvor: B92

Sreda, 26.11.2014.

09:35

Default images

"To se nikad nije dogodilo. Bilo je glasina da su mi devojke gurale cigarete u piće, ali to nije istina. Svi su zaista divni prema meni. Do sada se nijedna devojka nije ophodila loše prema meni“, navodi Džener.

Manekenka je takođe demantovala da se sukobila sa sestrom Kim Kardašijan i ostalim članovima porodice i da im je zabranila da dolaze na revije. "Za svaku reviju dobijem poruke od svake od njih. Uvek. Ne bih mogla poželeti više. Pre neki dan Kanje me je zagrlio i rekao da je ponosan na mene. Oduševila sam se, bilo je tako slatko čuti to“, objašnjava Džener.

my cover of @dazedmagazine 😉

A photo posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on

Popularna manekenka pre nekoliko dana postala je zaštitno lice kozmetičke kuće “Estee Lauder”, zahvaljujući čemu je Instagram profil kompanije dobio 50.000 novih pratilaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: