"Više ne verujem u večnu ljubav"

Mlada pevačica Tejlor Svift je već nekoliko puta isticala kako trenutno ne želi da ima dečka, međutim ako je sladak kao kafa od karamele možda će ipak imati šansu...

Izvor: B92

Subota, 22.11.2014.

10:11

Default images

Pevačica je u razgovoru za "Lucky“ magazin otkrila da ne veruje u večnu ljubav i da je pravi zaljubljenik u kafu.

"Nekada sam zista verovala da rečenica "Živeli su srećno do kraja života". Međutim, sada sam sigurna da bez obzira na to koliko vam neko bude odgovarao, uvek će postojati borba. Nekada sam verovala da je to-to, kada pronađete svoju srodnu dušu, ništa lakše od toga“, rekla je glumica.

"Možda nisam ni merodavna da pričam o dugim vezama jer ih i nemam“, dodala je.

Pa iako se deklarisala kao singl devojka koja uživa u trenutnom statusu, Tejlor, koja se zabavljala sa poznatim pevačima kao što su Džon Majer i Hari Stajls, priznala je da ako bude našla muškarca koji će biti dobar kao kafa, tada će se skrasiti.

"Kafa je jako važan deo mog života. Late s ukusom karamele je nešto što me svakog dana čini srećnom. Kada budem pronašla osobu koja će u meni izazvati takav osećaj onda mislim da će to biti zadovoljavajuća veza“, zaključila je uspešna pevačica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: