Lana del Rej: Spoj talenta, jedinstva i lepote

Poznata pevačica Lana del Rej krasi naslovnicu decembarskog izdanja magazina "Maxim“.

Izvor: B92

Subota, 22.11.2014.

09:34

Default images

Ona je jedinstvena, umerena, taletovana i svoja. Kao takva retko je u medijima, ali to ne umanjuje njenu vrednost na muzičkoj sceni.

Nakon sjajne godine koju je imala iza sebe i još jednog uspešnog albuma "Ultraviolence“ popularna pevačica osvrnula se na svoj novi album kao i na odluku da promeni boju kose.

"Kada sam odlučila da mi kosa bude tamnija, ne znam zašto, ali ljudi su počeli da shvataju moju muziku ozbiljnije. Imala bih mnogo toga da kažem na temu pretvaranja, razumete me“, rekla je.

Pevačica se nedavno preselila iz Njujorka u Kaliforniju iako joj je taj grad uvek bio pasija.

"Bila sam zaljubljena u Njujork. Obožavam njegovu istoriju, početak šezdesetih, Bob Dilana...Nekako sam tragala za preporodom ovog umetnika, mada nisam nabasala na bilo šta“, objasnila je Lana.

Ona je takođe prokomentarisala mišljenje drugih, a to je da joj je karijera pretrpela neke promene na putu.

"Za mene tu zaista nije bilo promene. Tako su drugi ludi želeli da reinterpretiraju. Osećam neverovatan kontinuitet između svih mojih pesama i spotova“, zaključila je talentovana pevačica.

Introducing Lana Del Rey as Maxim's December 2014 cover girl. @lanadelrey #MaximGirl #MaximExclusive

A photo posted by MAXIM (@maximmag) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: