Kim Kardašijan želela da je usvoji, devojčica rekla "Ne"

Iako je rijaliti zvezda Kim Kardašijan bila impresionirana trinaestogodišnjom devojčicom Pink, malena devojčica nije želela da napusti dom za nezbrinutu decu iako je starleta želela da je usvoji.

Izvor: Super žena

Četvrtak, 20.11.2014.

09:46

Default images

Kim je naime, upoznala Pink tokom posete području koje je bilo pogođeno cunamijem, a inteligentna curica potpuno ju je osvojila.

Veoma talentovanu devojčicu je majka poslala u dom za nezbrinutu decu jer nije mogla da joj priušti školovanje. I pored toga, devojčica nije želela da je usvoji Kim Kardašijan.

“Svi žele da imaju drugačiji i bolji život, pretpostavljam. Ali, kada sam malo bolje razmislila o tome i shvatila u šta bih se upustila i šta bi sve trebalo da ostavim iza sebe, shvatila sam da nisam spremna za to”, rekla je Pink.

Inače, devojčica ima ambicije da jednog dana postane učiteljica ili turistički vodič.

“Razgovarala sam s mamom o Kim i ona mi je rekla da kad ja završim školu i kada budem mogla da se brinem sama o sebi ona će mi dati dopuštenje da odem da živim s Kim, ako ja to želim. Ovde su druga deca koja su mi poput braće i sestara i ne mogu da ih ostavim”, zaključila je pametna devojčica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: