Sofi Monk: Ako se sada ne slikam gola, kad ću?

Australijska voditeljka Sofi Monk je izjavila da je sada pravo vreme da pozira gola jer tako nešto „sigurno neće raditi kada bude stara i debela“.

Izvor: B92

Sreda, 19.11.2014.

10:16

Default images

.

😁 I just crapped in my pants a little bit. I forgot my dad learnt google this year.

A photo posted by Sophie Monk (@sophiemonk) on

Iako je svojevremeno odbila ponudu Hjua Hefnera da snimi editorijal za njegov magazin „Plejboj“ rekavši da joj tako nešto u životu ne bi palo na pamet, Sofi sada peva drugu pesmu.

"Ako se sada ne skinem i poziram gola, jednog dana kad ostarim i budem debela i mlohava neću imati uspomenu na svoje seksi telo“, objasnila je Sofi zašto je najednom odlučila da pozira za ovaj magazn.
Kako je u editorijalu pokazala baš sve Sofija se tek kasnije zabrinula da će to moći da vidi i njen otac.

"Upravo sam se jako uplašila jer sam se setila da je moj otac prošle godine naučio da koristi internet“, napisala je Sofi uz jednu od fotografija.

I was into gardening last year #Playboy x

A photo posted by Sophie Monk (@sophiemonk) on

Sofi se pohvalila da je za njen "prirodan“ i "opušten“ izgled bilo potrebno da je dva sata stilizuje stručni tim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: