Dženifer Lopez: Ben Aflek je bio moja prva prava ljubav

Iako je prošlo čak deset godina od kako su pevačica Dženifer Lopez i glumac Ben Aflek okončali svoju vezu, Džej Lo i dalje smatra kako je on bio njena prva prava ljubav.

Izvor: Super žena

Subota, 01.11.2014.

11:33

Default images

Nakon otkrivene tajne da je u braku sa Markom Entonijem bila psihički zlostavljana, Lopezova se u intervjuu za "The Today Show" prisetila koliko joj je bilo teško kada je raskinula s Benom Aflekom.

"Tada mi je, po prvi put u životu, stvarno bilo slomljeno srce“, priseća se Džej Lo.

Kada su je upitali kako je samo nakon pet meseci od raskida sa Aflekom uplovila u bračnu luku s Markom Entonijem, pevačica je objasnila:

"Bio mi je potreban neko. Mark se tada pojavio kao moj dugogodišnji prijatelj kog sam jako volela,a usput postojala je i velika hemija među nama. Došao je i rekao 'Tu sam'.“

"Ipak niko drugi ne može da zaleči vaše rane. Samo vi sami možete to da uradite“, dodala je.
Kada je počela vezu sa Benom Aflekom 2002. godine, Džej Lo je iza sebe imala dva braka. Glumac je bio potpuno nešto drugačije u njenom životu i čak su planirali svadbu u septembru 2003. godine. Ipak, do venčanja nije došlo i par se rastao nakon nekoliko meseci.

Ben Aflek je danas srećno oženjen glumicom Dženifer Garner s kojom ima troje dece.

Pitamo se šta li će nam pevačica sledeće otkriti u svojim memoarima "True Love“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: