Gvinet o Krisu Martinu: "On je najbolji otac"

Poznata glumica Gvinet Paltrou je na sinoćnjem događaju u Los Anđelesu javno nazvala svog bivšeg supruga Krisa Martina najboljim ocem godine.

Izvor: B92

Četvrtak, 30.10.2014.

18:04

Default images

Glumica je publiku na svečanom događaju obavestila o iznenađenju večeri- nastupu Krisa Martina i njegove kolege Džonija Baklenda. Evo kako je ona najavila svog bivšeg supruga.

"Ovaj brilijantan tekstopisac i pevač prodao je preko osam miliona albuma i osvojio je skoro svaku nagradu koju biste mogli da zamislite.“

Nakon toga Paltrou je dodala: "Takođe ponosno nosi titulu oca godine koju neprekidno osvaja još od 2004. godine“, rekla je Gvinet.

Ovakvi komplimenti njegove bivše žene usledili su samo nekoliko dana od kako je Kris Martin raskinuo vezu sa glumicom Dženifer Lorens.

Kao glavni razlog raskida navodi se sama Gvinet koja je neprekidno insistirala da Kris provodi vreme sa njihovo dvoje dece kako bi imao manje slobodnog vremena za svoju novu vezu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: