“Kanje je zastrašujuć, ne želim da saradnja pokvari porodične odnose”

Rijaliti zvezda Kajli Džener namerava da se oproba u muzičkoj industriji, ali muž njene sestre Kim Kardašijan najverovatnije neće biti deo te priče...

Izvor: Super žena

Ponedeljak, 27.10.2014.

18:07

Default images

Iako je Kanje jedno od najvećih imena današnje muzičke scene, Kajli mu se neće obratiti za savet kada bude započinjala muzičku karijeru.

Među njima nema neprijateljstva, ali Vest važi za krajnje arogantnu ličnost, pa ne čudi što je Kajli izjavila da je pomisao na saradnju sa Vestom zastrašujuća jer je suviše žestok i brutalan kada je radna etika u pitanju.

Sudeći prema izvorima, Kanje je suviše kritički nastrojen prema njoj (kao i prema svojim kolegama iz šou biznisa), što može biti i dobro i loše, ali ona ne želi da rizikuje da se dobri porodični odnosi poremete.

Međutim, još jedan razlog verovatno je zaslužan za njenu odluku – Kajli se u poslednje vreme ne razdvaja od američkog repera Tige, pa je moguće da je na pomolu i njihova saradnja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: