Evo šta je Rene Zelveger mislila o operacijama pre 12 godina

Holivudska glumica koja je šokirala svet potpunom fizičkom promenom nije uvek bila pristalica plastične hirurgije, barem ne pre 12 godina.

Izvor: B92

Petak, 24.10.2014.

19:19

Default images

Rene se u ponedeljak pojavila na dodeli El nagrada izgledajući vidno drugačije. Četrdesetpetogodišnja glumica izgledala je gotovo neprepoznatljivo, te izazvala sumnju u sopstveni identitet.

Ipak, dok je tumačila glavnu ulogu u filmu "Bridget Jones’s Diary“ za koju je nabacila i nekoliko kilograma, čini se je drugačije razmišljala.

"To me ne interesuje. Ne brine me izgled, posebno ne u smislu kreativnosti. Ne želim da se brinem da li će mi se naborati nos, ili će se sijati. Ako snimam scenu u kojoj plačem, ne zanima me to. Znate zašto? Kada ljudi plaču nos se nabora i postane crven i to je prelepo. Nemojte to menjati. Nemojte ispravljati nešto samo zato što mislite da nije lepo“, rekla je 2002. godine Rene Zelveger.

Ipak, ona je istakla da svako treba da radi ono što ga čini srećnim.

"Radite ono što vas čini srećnim, ne nekoga drugog nego vas. Razmislite šta želite od života i šta vas motiviše“, ispričala je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: