"Užasno je čudno snimati scene seksa"

Poznata glumica Keri Vošington priznala je da se ne snalazi najbolje u scenama seksa.

Izvor: Super žena

Sreda, 22.10.2014.

13:54

Default images

Keri Vošington otkrila je da joj je jako teško da snima scene seksa jer joj reditelji traže da se ponaša prirodno baš kao da je sa svojim suprugom.

"Jako je teško snimati ovakve scene. Neke stvari koje radite samo sa jednom osobom na svetu, svojim partnerom, sada treba da radite sa nekim drugim. Zaista je uvrnuto. Raditi to sa nekim ko nije vaš partner i još u sobi punoj ljudi“, rekla je Keri.

"Potrebno je samo da budete jako pažljivi jer su stvarne veze i naši realni životi ono što je važno“, zaključila je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: