Novak i Jelena otkrili ime sina

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i njegova supruga Jelena Đoković su sinoć postali roditelji dečaka po imenu Stefan!

Izvor: Super žena

Sreda, 22.10.2014.

09:42

Default images

Jelena se sinoć porodila u jednoj klinici blizu Monte Karla, a kako prenose naši mediji i beba i Jelena se osećaju dobro. Novak je na društvenoj mreži Tviter otkrio da će se njihov sin zvati Stefan. Pogledajte šta je srećni tata Nole napisao na svojim profilima na društvenim mrežama.
Srećnu vest o rođenju njihovog sina ceo svet je dočekao sa oduševljenjem, pa su čestitke počele da stižu sa svih krajeva sveta, kako od njihovih prijatelja tako i od obožavalaca.

Nekoliko poznatih ličnosti kao što su teniserka Ana Ivanović, brat Džona Mekinroa, Patrik i teniski analitičar Kreg O’Šonesi čestitali su roditeljima rođenje sina i poželeli sve najlepše. Novak i Jelena venčali su se u julu ove godine na Svetom Stefanu u Crnoj Gori, a srećnu vest, da je Jelena trudna Novak je objavio na društvenim mrežama 24. aprila.

Čestitamo Novaku i Jeleni!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: