Fotošop ispala: Remzi pokazao pravo lice Kris Džener

Izgleda da Kris Džener ne prihvata svoje godine i svakodnevno koristi Fotošop, što se dalo videti na fotografiji sa Gordonom Remzijem na Instagramu. Ipak, nije računala na to da će i on podeliti istu fotografiju, samo bez filtera.

Izvor: Super žena

Utorak, 21.10.2014.

13:42

Default images

Pedesetosmogodišnja Kris Džener kao da nije svesna toga da već izgleda dovoljno dobro za svoje godine, pa sve svoje fotografije na Instagramu retušira. Ovoga puta je pozirala sa slavnim kuvarom Gordonom Remzijem, pa je sređenu sliku, na kojoj deluje kao da je daleko mlađa, podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

Izgleda da se Kris nije setila da pogleda Gordonov profil na kom je on istu fotografiju podelio šest dana pre nje i to bez filtera.
Inače, Kris i Gordon su se sastali kako bi promovisali njen novi kuvar, a tim povodom gostovala je i u emisiji "Tudej", gde je izbegavala i pitanja o bivšem suprugu Brusu Dženeru. Na pitanje šta misli o njegovoj vezi sa njenom nekadašnjom prijateljicom Rondon Kamihirom ona je rekla:

"Samo želim da pronađe sreću, ne zanima me sa kim će izlaziti“, izjavila je Kris.

Great seeing you tonight @krisjenner, can't wait read the cookbook ! Gx

A photo posted by Gordon Ramsay (@gordongram) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: