Progovorila o braku s Denisom Rodmanom: "On je nežni div, pun bola"

Tokom gostovanja u emisiji Opre Vinfri, Karmen Elektra osvrnula se na kratak ali veoma težak period života u vreme braka sa Denisom Rodmanom...

Izvor: Super žena

Utorak, 21.10.2014.

10:05

Default images

Američka glumica (42) osvrnula se na svoju vezu sa NBA zvezdom (53) i objasnila šta se dešavalo pre i posle braka.

Ona navodi da je sa samo 26 godina, tokom snimanja svog prvog filma, saznala da njena majka ima tumor na mozgu.

“I bukvalno par dana nakon što se vratila kući, umrla je”, navela je glumica, koju su u tom trenutku preplavile emocije.

“Tada sam se prepustila samouništenju”.

Bivša zvezda serije “Čuvari plaže” upoznala je Denisa i otpočela je njihova burna veza. Počela je da pije, a njeni prijatelji nikako nisu mogli da razumeju zbog čega ga voli.

“Denis je bio zabavan. Ljudi su ga smatrali opasnim momkom, ali ono što sam ja videla u njemu je nežni div, ophrvan bolom. Razumeli smo jedno drugo.”, objašnjava glumica.

Par se venčao 1998. godine u Las Vegasu, a rastavio posle samo godinu dana.

“Naš brak bio je vrlo strastven. Kada je bilo dobro, bilo je fantastično, a kada je bilo loše, bilo je najgore”, kaže Karmen.

Ona dodaje da je “došla sebi” nakon jedne Oprine emisije, kada je poznata voditeljka izjavila da je za ozdravljenje potrebno suočiti se sa emocijama. Karmen je tada shvatila da je sve vreme pokušavala da potisne tugu i bol koje joj je donela majčina smrt.

“Napravila sam totalni haos od svog života pokušavajući da blokiram emocije. Potrebno mi je bilo mnogo vremena da se izborim sa tim i nastavim normalno da živim”, zaključuje glumica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: