Nije joj do šale: “Izjava da pevam samo o bivšima je seksistička”

Popularnu pevačicu Tejlor Svift nedavno su uvredili komentari britanskog pevača Oli Mersa...

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.10.2014.

18:18

Default images

On se našalio na račun njenih pesama o bivšem dečku, Hariju Stajlsu, članu popularnog benda "One Direction": “Daj, Tejlor, pređi preko toga. Napiši, za promenu, nešto što nije o Hariju. Poželi mu najbolje i zatvori to poglavlje, prošlo je dve godine a on i dalje trpi žalbe i uvrede, zar ne?”, izjavio je Oli.

Međutim, Tejlor je ljutito uzvratila na njegovu opasku: “Mislim da je to izuzetno seksistički pogled na stvari.”

“Niko ništa ne kaže o Edu Širanu ili Brunu Marsu. Svi oni pišu pesme o svojim bivšim devojkama, ljubavima svog života, i niko ne pravi pitanje oko toga. Ono što mi je najbitnije je da sačuvam umetnički integritet”, objasnila je pevačica.

Oli joj je zato kasnije uputio izvinjenje: “Ne znam zašto su svi toliko preuveličali moju izjavu... Imao sam intervju, šalili smo se, i neko je prokomentarisao da je Tejlor opet napisala pesmu o Hariju, na šta sam ja uzvratio ‘O bože, zar opet?’, ali to je bila samo šala”.

“Poslao sam joj pismo izvinjenja, tri dana pre njenog intervjua. Rekao da mi je žao što se tako oseća, nisam nameravao da je uvredim jer nisam osoba koja voli da se provlači po naslovima. Uputio sam joj veliko izvinjenje”, zaključio je pevač.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: