"Mi ni ne znamo šta mediji pišu o nama"

Američki pevač Džon Ledženg govorio je o braku svojih prijatelja Bijonse i Džej Zija i tom prilikom demantovao navode o njihovom neslaganju.

Izvor: Super žena

Ponedeljak, 20.10.2014.

09:59

Default images

U nedavnom intervjuu za jednu radio stanicu Džon je rekao da se njegovi prijatelji uopšte ne brinu oko glasina da se razvode, a često napominje da oni ni ne znaju šta se u medijima priča o njima.

“Mi smo prijatelji i svi smo poznate ličnosti, te smo svesni šta ljudi pričaju. Ok, sigurno nam je malo stalo do toga, ali verujte mi često ni ne znamo šta se to priča”, rekao je Džon.

U proteklih nekoliko godina mediji su Bijonse i Džej Zija razvodili više puta, ali je par uvek na miran način demantovao takve glassine.

“Ako ste Džej Zi, onda ćete znati istinu. Sve što treba da uradite jeste da učinite da vas tračevi ne pogađaju previše. On zna istinu i zna kako da se nosi sa tim”, zaključio je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: