Jedan belfi je već legendaran: Da li će ovaj biti popularniji?

Model Amber Rouz, bivša supruga poznatog repera Viz Kalife privukla je veliku pažnju na sebe fotografijom na kojoj pozira u provokativnom izdanju u stilu rijaliti zvezde Kim Kardašijan.

Izvor: Super žena

Sreda, 15.10.2014.

13:33

Default images

Pre nekoliko dana Amber je obavestila svoje fanove kako se rastaje od repera Viz Kalife, a da je to nije baš mnogo uzbudilo vidi se i na ovoj provokativnoj fotografiji na kojoj ponosno pokazuje svoju pozadinu,a neki mediji pišu da je ovako želela da pokaže suprugu šta je izgubio.

Ova fotografija mnoge je podsetila na čuveni belfi Kim Kardašijan. Naime na toj slici Kim pozira u istom stilu i ponsono pokazuje kako je smršala samo nekoliko meseci od porođaja. Ta fotografija izazvala je opšti haos na društvenim mrežama, ali je i pokrenula brojne polemike.

Na svojoj belfi fotografiji Amber nosi kupaći kostim s printom novčanica i nema problem da pokaže svoje obline po kojima je daleko poznata.

Pored nedavnog razvoda, Amber je punila novinske stupce i zbog navodne romanse sa Nikom Kenonom, bivšim suprugom pevačice Maraj Keri. Iako su i Maraja i Nik opovrgnuli ova nagađanja, Amber je samo nekoliko dana nakon toga viđena u jednom noćnom klubu u Londonu sa Kenonom.

Da li je Amber ovom fotografijom želela samo da izazove bivšeg muža, ili možda pokušava da ponovo preuzme titulu najpoznatije zadnjice Amerike od Kim Kardašijan?
Loading

#Thot #Whore #Hoe #Slut #GoldDigger..... #ButDatAssonFleekDoe 💋🍑❤️💦💵

View on Instagram

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: