Blamovi u trendu: I srpska modna blogerka nasela na šalu

Među posetiocima Nedelje mode u Milanu koji su naseli na lažna pitanja našla se i srpska blogerka Zorana Jovanović.

Izvor: Super žena

Sreda, 08.10.2014.

12:30

Default images

Opšte je poznato da modne revije i izložbe uglavnom posećuju oni kojima je stalo do toga da budu viđeni, a ne i da nešto vide. Novi trend koji vlada na internetu podrazumeva postavljanje lažnih pitanja posetiocima takvih dešavanja - naravno, svi su naseli.

Ekipa koja je snimila ovaj šaljivi video je poznavaocima visoke mode postavljala razna pitanja o modi, ali s akterima koji su poznatiji u opštoj kulturi. Na primer, na pitanje kako im se dopada šešir Kabuza bin Saida, oni su odgovarali da je sjajan ne znajući da on nije nikakav dizajner, već sultan Omana.

Među “prevarenim” sagovornicima našla se i srpska blogerka Zorana Jovanović, poznatija i kao Zorannah.

“Kako ti se sviđa manga moda Keiča Kimure?”, upitail su je, a ona je kao iz topa odgovorila da ga obožava, a ne zna da je on crtač manga animiranih filmova.

Kako kaže, Zorana bi takođe nosila šešir koji je dizajnirao izvesni dizajner Kabuz bin Said, a mnogo joj se dopada rad mladog umetnika Domenika Lupatelija (on je inače italijanski revolucionar iz 19. veka).

Pogledajte kako su ljubitelji mode u Milanu naseli na lažna pitanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

93 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: