Šokantna saznanja o Brižit Bardo: "Želela je da se ubije"

Brižit Bardo, nekada jedan od najvećih svetskih seks simbola, teško se nosila sa slavom i bila je često depresivna navodi njen biograf Džefri Robinson.

Izvor: Super žena

Četvrtak, 02.10.2014.

10:56

Default images

Čuvena Brižit Bardo, koja je nedavno proslavila 80. rođendan, borila se sa depresijom i velikim osećajem usamljenosti.

"Bila je veoma zbunjena, usamljena osoba koju poznaje ceo svet“, kaže Robinson dodajući da je Brižit nekoliko puta sebi pokušala da oduzme život – „Ona je bila žena koja nikada nije naučila kako da se nosi sa svojom depresijom“

Robinson kaže da Brižit nikada nije umela da prihvati slavu i da ju je ona često progonila. Zapravo, nju je kao mladu manekenku otkrio Rodžer Vadim koji je ofarbao njenu kosu u plavo i kreirao provokativni imidž za njegov film „I Bog stvori ženu“, koji ju je lansirao u zvezde.

Da joj slava nije prijala govori i činjenica da je nakon rano završene filmske karijere, Brižit svu svoju pažnju posvetila zaštiti životinja.

"Mislim da u njenom srcu nema mesta za ljude. To mesto je ispunjeno životinjama. Ona ih voli bezuslovno“
Robinson je ispirčao anegdotu sa snimanja filma „Shalako“ kada je glumica spasila život jednom kuci. Naime, ona je iz kola ugledala napuštenog mešanca kraj ulice, zaustavila se, izletela da ga uzme i to je bila ljubav na prvi pogled. Tada je odlučila da će novom ljubimcu pružiti savršen život - frizer je morao da se brine o psu, a vozač je stalno odlazio po neke nove poslastice. Ipak, nakon samo četiri dana desilo se nešto potpuno neočekivano.

"Kuca je jednostavno preminuo. Verovatno od previše dobrog života. Brižit je počela da vrišti od plača. Na snimanju se zaključala u šminkernicu i nije želela da izađe. Režiseri, producenti svi su je molili da izađe. Čak su poslali i Šona Konerija, ali ona jednostavno nije mogla da se smiri“

Danas izgleda da se Brižit pomirila sa svojom problematičnom prošlošću.

"Kada ste najlepša žena na svetu, to uvek ostaje. Čak i kada imate 80 godina u ogledalu i dalje možete videti deliće te lepote“, zaključio je Robinson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: