“Naše prijateljstvo opstaje zato što nikada nismo bili u vezi”

Kejt Vinslet i Leonardo di Kaprio zauvek će ostati upamćeni kao Džek i Rouz ali, za razliku od tragičnog završetka njihove veze na filmu, u pravom životu ona i dalje traje...

Izvor: B92

Četvrtak, 02.10.2014.

10:30

Default images

Holivudska glumica izjavila je da je sa Leonardom ostala u tako dobrim prijateljskim odnosima verovatno zato što nikada nije bilo ničega između njih.

“Mislim da je naše prijateljstvo traje jer između nas nikada nije bilo ničeg romantičnog, nikada nismo bili zajedno”, navodi Kejt.

“Ljudi se obično razočaraju jer je u filmu za Kejt i Lea to bila ljubav na prvi pogled koju je pratilo milion izliva nežnosti, ali mi zapravo nikada nismo bili takvi“, dodaje Kejt.

“Uvek me je posmatrao kao jednu od dečaka. Nikada nisam bila ženstvena devojčica. Bilo nam je potrebno da jedno drugom budemo oslonac jer smo bili vrlo mladi i radili užasno iscrpljujuć posao koji je bio poguban za naše zdravlje”, objasnila je glumica.

Ona se izjasnila i o tome da li će organizovati zajedničku proslavu sa holivudskim glumcem, s obzirom na to da oboje uskoro pune 40 godina.

"Leo puni 40 ove godine, a ja sledeće – to je čudno. Zar ne? Ne bi želeo zajedničku proslavu, zaista. Definitivno ne“, izjavila je poznata glumica. “On želi da bude u centru pažnje. Ali mislim da ni ja ne bih želela zajedničku proslavu, da budem iskrena!“, zaključila je Kejt.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: