Uplašio ga Kluni: Leo ipak ostaje najpoželjniji neženja

I taman kada ste pomislili da će holivudski srcelomac Leonardo di Kaprio da krene stopama Džordža Klunija i oženi svoju devojku Toni Garn, Leo nas je iznenadio raskidom.

Izvor: B92

Sreda, 01.10.2014.

16:35

Default images

Iako su detalji oko raskida nepoznati, strani mediji pišu o tome da je dvadesedvogodišnju manekenku ostavio slavni glumac.

Prvi znaci da nešto nije kako treba u vezi Lea i Toni jeste skorašnji podatak da se Toni sama pojavila na Nedelji mode u Njujorku dok je Leo za to vreme viđen kako se provodi u klubovima.

Mnakekenka Viktorijijih anđela i Leonardo di Kaprio zabavljali su se osamnaest meseci, a prema nekim navodima par je pre nekoliko meseci počeo da živi zajedno.

Međutim, da nije lako biti devojka najpoželjnijeg holivudskog neženje svedoče i spekulacije da je Leo od Toni uvek tražio da ide par koraka iza njega kada su zajedno u javnosti.

I dok je njegov kolega Džordž Kluni izgubio titulu najpoželjnijeg neženje Holivuda, Leo ju je preuzeo i potvrdio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: