Fotografija koja je izazvala bes javnosti

Modna kreatorka Stela Mekartni postavila je na svoj Instagram profil fotografiju koja je razbesnela mnoge.

Izvor: B92

Sreda, 01.10.2014.

11:53

Default images

Davno je Kejt Mos priznala da “ništa nije toliko ukusno, koliko je lep osećaj biti mršav”, a fotografijom koju je objavila na svom Instagram profil i Stela Mekartni pokazuje da je saglasna s tim.

Fotografija manekenke koja nosi majicu iz njene nove kolekcije razbesnela je fanove zato što izgleda “potpuno izgladnelo” i “anoreksično”.

“Odvratno. Majica joj uopšte ne stoji dobro, visi joj preko kostiju”; “Uznemirujuća slika. Ova mlada dama je očigledno veoma bolesna, a promovisanje ovakvog tela u modnom svetu je potpuno pogrešno”, glasili su neki od komentara.

Nakon negativnih komentara fotografija je uklonjena i zamenjena slikom druge manekeknke.

Inače, ovo nije prvi put da Stela Mekartni izazove negativnu pažnju. Naime, ona je na Nedelji mode u Parizu izjavila da “jake žene nisu privlačne”, kao i da kolekcija za proleće/leto 2015 “slavi krhkost i nežne žene”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: